Jag fattar inte

IMG_9476 2
Varför skulle man hyra en ring?

 1. Nettis skriver:

  För att paret inte går TILLSAMANS och tittar ut ring. New times new way.

  Är innerligt glad att vi gjorde det tillsammans för än idag symboliserar våra förlovningsringar ett gemensamt beslut. På morgonen frågade min man om vi skulle titta på ringar. Tre timmar senare var de beställda. En vecka senare satt de på fingret. The old fashon way. No FB, no instagram för det fanns inte då.

 2. Biggan skriver:

  Jag fattar fan inte faktiskt även om jag läst ovanstående komentarer. I dagens moderna samhälle går man väl till guldsmed och väljer ringar gemensamt när man ska förlova sig??? Inte sjutton slänger man fram en hyrd ring när man friar. Det trodde jag bara skedde i filmer. Hyra en ring vid ett av livets finaste ögonblick… Nä fy fasiken. Hellre en ros mellan tänderna som man kan torka i så fall. Eller en jäkla plastring som man kan spara… Nä… Ur fånigt sa Bill. Fånigt ur sa Bull. Sen får ju var och en göra som de vill.. Men vart fan är vi på väg. Var finns omtanken om varandras känslor.

  1. Malin skriver:

   Jag tror nog att det där är helt rätt i tiden. Allt ska vara så stort och perfekt. Jag tror säkert att många kan tänka sig att hyra en ring att fria med. Ni vet det där med sociala medier, det har gjort folk mer korkade än vad de faktiskt är… (ja, jag drar alla över en kam nu, shame on me!)

   Jag har friat till min sambo, dock med billiga skitringar. Vilket var tur – han sa ändå nej.

   1. Biggan skriver:

    Det var lite det som var min poäng. Livet är inte en perfekt Instagrambild eller en perfekt ring. Har man hittat någon som man vill dela livet med så är ju inte det man får i tingen som är det viktigaste utan hur man blir bemött och bemöter varandra. Kanske älskade/älskar han dig till himlen och tillbaks ändå. Utan ring av något slag på fingret. Om inte så hoppas jag att du har hittat någon annan som älskar dig precis för den du är. Ringmärkt eller inte. ❤️

 3. Cari skriver:

  Jag är mer fundersam med frieri. Menar ni att mannen friar och kvinnan inte vet något?
  När vi förlovade oss hade vi bestämt det tillsammans och köpte ringarna.
  Men det var 1989.

  1. Maja S skriver:

   Samma här och det var 1998

   1. Elin skriver:

    Samma här och det var 2013

  1. Samma här och det var 1995. 🙂 Släta guldringar dessutom, i alla fall till förlovningen. I vigselringen är det små stenar på rad, också i en guldring. .

  1. Sara skriver:

   Samma här och det var 2010

 4. Eva skriver:

  Kanske om kvinnan säger nej så har han inte lagt ut pengar på henne !!!!!!

 5. Jennie skriver:

  Storlek, ifall hen säger nej, ifall hen vill byta… den kostar ju ändå rätt mkt o ngt man ska ha på sig förhoppningsvis för resten av livet, så jag hade själv inte velat att sambon köpt någon på egen hand utan att först ha kollat med mig 🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..