Smaskigt recepet

IMG_9496

… eller inte.

  1. Lee skriver:

    Ja det brukar finnas nerfryst att köpa i dagligvaruhandeln. Det finns väl inget godare än kokt kött på ben och rotmos. Köttet bara faller sönder, salt och saftigt mums.

  2. Mia skriver:

    Måste erkänna att jag blidde en aning förvånad när jag såg din överskrift recept……….. trodde för ett tag att jag sladdat in på någon annan blogg än din 😂

  3. Camilla skriver:

    Du har ätit det massor med gånger! Kokar man riktig köttbuljong så kokar du den på ben. Varför? för där sitter ALL köttsmak. Så har du varit på en riktig restaurang som lagar mat från grunden så har du ätit detta.

    1. Alltså, jag börjar ju fatta nu när ni läsare kommenterar men m å s t e det heta så äckligt?!😂

  4. Elenor skriver:

    Har alltid kokat buljong själv och tror aldrig jag har provat en sån där köpestärning. Det är liksom grunden i både såser och många soppor. Buljongen är toppen att få i sig om man är sjuk eftersom den innehåller massor med nyttigheter. Dessutom ratar jag restauranger som inte klarar av att göra en sås på ”riktigt” eftersom pulver och tärningar smakar…plast?
    Konstigt egentligen eftersom matlagning inte tillhör listan på mina topp tio😁

  5. Och jättebra om man är känslig mot gluten faktiskt.

    Markattan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..