Pedofiler i skolor

Det här är en väldigt intressant artikel. Intressant ur den aspekten att det på riktigt finns föräldrar som inte tror att det är sant och lägger skulden på eleven i fråga.

Jag anser för övrigt att en förälder som inte tar pedofili på allvar … vilket för mig är obegripligt att man inte gör … har förbrukat sin rätt som förälder.  I synnerhet om det är en mamma. Trust me, jag känner minst en.

Skärmavbild 2018-11-09 kl. 08.32.34
Skärmavbild 2018-11-09 kl. 08.33.35
Skärmavbild 2018-11-09 kl. 08.34.44

 1. Helena skriver:

  Sånt där gör mig så förbannad! Det är så märkligt att allt fortfarande, 2018, är flickans/kvinnans fel! Vi får helt enkelt skylla oss själva om vi bli antastade/våldtagna. Bara för att vi är kvinnor. Tack och lov tycker jag det ändå börjar bli en liten förändring men det går långsamt. Undrar om den där mamman hade sagt samma sak om det varit hennes eget barn som blivit utsatt. Hoppas hon bara hade lite otur när hon uttalade sig (om det är ett verkligt uttalande), annars är det väldigt illa.

 2. Anne R skriver:

  Så jäkla skevt.

 3. Hanna skriver:

  Jag har svårt att förstå att en mamma skulle ha ett större ansvar än en pappa. Det förstår jag inte. Sen förstår jag att du är oerhört besviken (svagt ord) på din exmans nya fru men det är en annan sak

  1. Du har så rätt. Dessvärre vet jag tyvärr flera mammor som har valt att se åt andra hållet och på något sätt tar det mig hårdare än om en pappa skulle göra det. Måste ha något med att man bär barnet.

 4. Nettan skriver:

  Alltså jag blir skogstokig av att läsa sånt där! Jävla idioter det finns, både pedofil och föräldrar som beskyller utsatta barn är idioter!

 5. Linnea skriver:

  Jag läste oxå detta och det får det ju att börja brinna i huvudet. Vad är det för mammor som inte rör upp himmel och jord när nåt sånt dyker upp på sina barns skola även om det inte gäller ens eget barn? Och hur kan man nånsin välja att skuldbelägga barn? Och var är papporna i artikeln? Och skolledningen och den jävla rektorn verkar ju helt inkompetent. Vad är det med vissa vuxna människor?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..