Lycka på flera sätt

Härom dagen fick jag ett meddelande på Insta story från Kicki, sheriffen på Daisy Beauty Magasin. 

IMG_1418
Det där är ett resefodral för rondeller. Såna där man tvättar bort sminket med ni vet. När jag åker bort så tar jag alltid med mig hela rullen med rondeller och tycker att det är lika knöligt varje gång. Andra kanske skulle ta ut några och stoppa i en plastpåse men för nåt år sen fick jag syn på en sån här i Kickis samling. Blev mer än grön i ansiktet och jagade över hela internet efter en likadan. Det visade sig att företaget bakom, Bioderma, har dom som give aways och de går inte att köpa. Tiden har gått och jag har retat mig på att behöva ta med mig hela ”röret” varje gång jag åker nånstans. GISSA om jag blev överlycklig när jag såg Kickis meddelande!
IMG_9467
Igår åkte jag in till hennes kontor för att hämta den. 
IMG_9460
Det här är världens bästa tidning. Om man gillar make up och hudvård. Svinbra reportage och man lär sig massor. (HÄR om du är nyfiken.) Jag prenumererar som alla andra och det här är således inget samarbete. På hemsidan kan man även ta del av tusentals recensioner av produkter. Kicki är för övrigt grym på regler kring reklammarkering av inlägg och annat som gäller med pressetiska regler. Hennes moral är högre än de flestas så jag frågar ofta henne om råd. Min guru. Utöver det är hon överjefligt rolig, vilket en del kanske har svårt att tro eftersom hon kan vara butter (läs: bestämd och påläst).
IMG_9461
Hon berättade att hon varit och köpt nya strumpbyxor.
IMG_9465
Dom håller in magen och så får man en rumpa i dom!” Idag drar nämligen hon och sambon Sam iväg till Hotel Tylösand på spa med ett gäng läsare.
IMG_9463
En av hennes medarbetare tyckte att hon skulle ha på sig strumpbyxorna under baddräkten också. För att vara på den säkra sidan. Jag hoppas bara att de är töjbara, hehe!
IMG_9470
Jag sa tack och hej och hoppade in i bilen för vidare färd till Jouli på Salong Bond. 
IMG_9473
Var en halvtimme för tidig så jag passade på att äta middag. Tänka sig att kärringen äter Edamamebönor! Dubbel portion dessutom!
IMG_9475
I två månader har jag väntat på att få färga håret. Detta för att man ska vara helt säker på att operationsärren är helt läkta.
IMG_9478
Det var länge sen jag var så lycklig. Hatar grått hår. H a t a r. 
IMG_9479
Jouli är dessutom grym på skalpmassage.
IMG_9486
Finns det något skönare än att gå till frisören och bli omhändertagen?
IMG_9483
Tatto-Nettan (och Joulis mamma) dök upp efter en stund. Det var bara Wilmer-Malin som fattades. Vi brukar ju fixa håret samtidigt men den här gången gick det inte. 
IMG_9491
Titta så fin jag blev! (Det ligger en skugga över halva skallen, därav färgskillnaden.)
IMG_9494
Alltså, den här rondellhållaren. Det kan tyckas vara en liten fjantig och onödig pryl men när jag lade ut den på Instagram igår fick jag ett gäng mail där man undrar var den går att köpa. Dessvärre är den ju inte till salu men jag ska ta reda på om det inte går att importera dom nånstans ifrån. Det ä r verkligen en superpraktisk grej.

Nu ska jag snart hämta Hus-Anna (… som köpte mitt hus) och åka ut till Bryn-Jenna för hennes återbesök.

It is Friday gott folk och det vankas en väldigt rolig helg!

  1. Linn skriver:

    Haha jag har LETAT efter den så för mig är den inte fjantig. Vill ha! Köp in, börja tillverka, vad som helst!!

  2. Ellen skriver:

    Ta med en tredjedels rulle. Tips till de som inte lyckas få tag i en bomullsrondellresväska. 🙃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..