Om vi kan hjälpa

Jag har en läsare sedan flera år som mailade mig och ber mina läsare om hjälp.

Skärmavbild 2018-11-07 kl. 21.13.30 2

Skärmavbild 2018-11-07 kl. 21.11.52

HÄR kan ni läsa fortsättningen och donera.

  1. Marie skriver:

    Hur har det gått med den där tjejen du hjälpte med boende o flytt? Förra året kanske? Har ni kontakt fortfarande?

    1. Hon vill inte att jag skriver om henne då hon fick mycket skit. En av mina läsare har kontinuerlig kontakt med henne. Det går åt rätt håll..

  2. En gammal kollega till mig fick sina tre barn kidnappade till Libanon för 15 år sedan. Barnens pappa hämtade dem på dagis och förde dem ut ur landet. Alla på jobbet var mycket aktiva och hjälpte till med pengar till advokat, resekostnader osv. Barnen som nu är mellan 22-17 år gamla hatar sin mamma och vill inte ha kontakt. De har hotat henne och sagt att hon kommer att dö om hon kontaktar dem. Mamman är en vidrig hora och förtjänar att brinna i helvetet. Pappan och släkten i Libanon har hel tiden pratat om hur dålig mamman är och i barnens ögon har hon nu blivit det. Det har varit tufft att försöka stötta och trösta och mamman har försökt ta livet av sig flera gånger då hon inte orkar med det psykiska lidandet som kidnappningen inneburit. Svenska staten kan inte göra något då barnen hade dubbelt medborgarskap.
    Det har varit tufft att hörs om alla turer med advokater, polis osv. Msn kan inte föreställa sig hur hemskt det är förrän det kommer väldigt nära inpå en. Det enda mamman vill är ju att barnen skall vara trygga och ha en bra tillvaro

    Mina tankar går till Dante i Falkenberg som varit försvunnen i två dygn, samt hans anhöriga. Hoppas man finner honom snart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..