7:e november

IMG_9165
IMG_9166
Helt otroligt.

  1. Mammas ros som hon fick av mig för flera år sedan i mors dags present blommar hur mycket som helst i december 😉 Och det är flera som jag frågat mamma vilken sort det är men det har vi ingen aning om, vet bara att den blommar massor som sagt. Och dom är superstora och knallröda så det är riktigt fint vill jag lova

  2. Totalt oväsentlig fråga för vissa, men otroligt viktig för mig och mitt äckligt braiga minne….visst har du ändrat datumet på rubriken?🤔
    Sjukt fina blommor….undra om man inom snar framtid kommer att få byta plats på julgran och midsommarstången…… 🙄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..