När man hittar roliga grejer att sälja

När jag var på Formex (fackmässa för inköpare) i somras hittade jag en asrolig grej. 

Img 5450
Min första tanke var … ähum …. kanske inte så rumsren …
Svart hub
Hokus pokus fillijokus …. en usb-laddare! Sjukt smart grej. Funderar på att ta in den men vad tror ni, något ni kan tänka er? Kommer ligga på 349 kr.

  1. Vilket roligt sätt att göra en usb-laddare på. 🙂

    1. Det var bra pris. I regel brukar dom bli sura om man går under det rekommenderade utpriset. Nä, det var en nyhet i augusti för det var då den lanserades i Sverige! Kommer inte ta in den eftersom jag fick reda på att den inte håller för Apple-produkter.

  2. Nina skriver:

    Jag hade gärna köpt den!

  3. Hahahahahahahahahahahahaha oj då tänkte jag, nu ska Mona börja sälja hmm mindre konstiga saker. Jag råkar ha sjuklig snuskig fantasi och jag hade nog samma tanke som du hade när du såg den. Trodde att jag skulle pissa på mig av garv när jag trodde du skulle slå in dig på p-branschen 😉

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..