Shit Happens på G

ÄNTLIGEN landar Shit Happens i veckan som kommer. Har shitloads med tålmodiga beställare som har väntat hur länge som helst och nu kommer jag ha lager så det räcker till jul!

IMG_4571
Världens bästa bajssprej. Tar bort ALL lukt. Miljövänligt. Funkar tydligen i kattlådor också … hörde jag i helgen. Bästa ge-bort-presenten.

HÄR hittar du den … och andra dofter. 

IMG_8674
Ni som inte har testat Fotsvetten, please do!

 1. Ritha skriver:

  Jag har i n t e testat denna fotsvettsspray men en annan från Apoteket. Den fungerer icke kan jag säga! (eller så har jag fel på min fot-odör…).

 2. E skriver:

  Nääää, tipsa inte om att ha den i kattlådor, den innehåller väl bergamott? Katter avskyr lukten av det och olja med bergamott brukar användas på ställen man INTE vill ha katten. Och tro mig, kattlådan vill du att katten ska gå till haha. De andra kanske funkar, men alla med katt – googla innehållet först, mycket som är giftigt för katter som de sen får i sig när de tvättar sig. ❤️

  1. Då är det andra dofter de har valt…=) Innehåller eteriska miljövänliga oljor.

   1. E skriver:

    Jag vet. Oljor som är giftigt för djur 🙂 Tea tree är mega giftigt både för katter och hundar tex, därför jag skrev googla innehållet först 🙂 Katter är känsligare än hundar
    , eftersom de tvättar sig och därför får i sig allt de får på sig 👌🏻

 3. Den blå natural Beauty åkte ut till toan i pannrummet. För mina doftsensorer luktar den inte gott. Tacka vet jag deja poo, det är en doft som alla i familjen gillat. Fotsvett är fantastisk, gubbens jobbsrskor luktar inte skunk längre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..