På badrumsyllan

Jag får mail då och från läsare som undrar vad jag använder för hud-hår- och make up-produkter. Sminket tar jag i ett annat inlägg. 

IMG_9326
När det kommer till hudvård så är Skin Ceuticals min bas. Mellan varven pausar jag vissa av produkterna för att testa nya märken. För att ge en ny produkt en chans måste man använda det under flera veckor. Eller ja, j a g måste det för att se om det funkar bra eller anus på min hy. 
IMG_9325
När det kommer till rengöring så är det ovan som gäller just nu. Jag fick ju göra ett långt uppehåll med ALLA produkter efter min operation men nu är jag på G igen. Det som inte finns i bild nu för att de är slut, men som jag också använder är diverse olika s k sheet masks.
IMG_9327
… och här är min arsenal när det kommer till hårvård.

I stort sett alla produkter ovan finns HÄR!

IMG_9328
Sist men inte minst; dofter. Bats har jag använt sedan Dackefejden. Parfymen fick jag i födelsedagspresent i somras och är en sån parfym som jag väldigt, väldigt ofta får komplimanger för. Jag kan tyvärr inte ha den varje dag eftersom jag ofta träffar Wilmer-Malin, som är extremt allergisk mot dofter men jag älskar de tillfällen jag kan använda den.
IMG_9249
Just det ja, måste tipsa om nagellack. De flesta märken fäster inte på mig, trots bra underarbete. De flagnar bara efter någon dag. I veckan fick jag tips om H&M’s lack och nu har det suttit i 3 dagar utan att flagna. Halleluja!

  1. Jösses vad produkter du använder! Själv så har jag ansiktstvätt, schampo, balsam, ansiktskräm, ögonkräm, deo och parfym. Det blir… sju olika! De flesta är lågpris-saker som finns på tex Ica Maxi, Gekås och ÖoB!
    Och jag är nu 49 och har i princip ännu inte fått en enda rynka kring ögonen!

  2. Eva skriver:

    Det var ett nagellack du provade på någon mässa, tror jag att det var.
    Det skulle gå lätt att tvätta bort med vatten. Blev det inget av det?

    1. Jo, men det funkar inte när jag packar så mycket ordrar.:( Jag skulle kunna gå och få gellacknaglar, som jag gjorde ett tag, men problemet är att jag är så ombytlig. Vill byta färg åtminstone en gång i veckan och då blir det för dyrt om jag ska gå på salong varje vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..