Jag fryser fan ihjäl

Innehåller reklamlänkar

Jag håller på att frysa ihjäl och vi har knappt kommit in i november. Vid den här tiden på året tar jag sats och bunkrar upp med långkoftor och andra varma tröjor. Just långkofta är favorit för den värmer benen också. Har hittat ett gäng fina här. 

b (4)
Snygg grå som finns i flera färger,
b (5)
Den här är extralång … och därmed extra skön, HÄR.
b (6)
Det här är samma modell som ovan, den finns i 6 olika färger. HÄR
b (7)
Den här är lite mer stylish, du hittar den HÄR
b (8)
Tycker att den här är superfin men jag har s å svårt att ha kläder som sitter tajt. Ett ”problem” som sitter kvar sedan jag var överviktig. Känner mig extremt obekväm med det fast jag tycker det är så himla snyggt på andra. Du hittar den HÄR.

b (9)
Det är är favoriten. Finns i flera färger som svart t ex, se nedan. Du hittar dom HÄR.
b (10)
Det får bli veckans tips på koftor!

  1. TantM skriver:

    Jag har undrat länge av vilken anledning dagens koftor saknar knappar… jag väljer alltid bort såna som inte har det.

    1. Vet du, jag tror helt krasst att det beror på att många inte stänger sina koftor plus att det kostar mer att ha det och då måste plaggen höjas i pris. Jag har gärna koftor men stänger dom aldrig. En grej sedan jag var tjock.

  2. Eva skriver:

    Snygga men inget går upp mot ponchosarna:-). Så varma och sköna. Önskar mig raggsockor i lammull:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..