V ä r l d e n s bästa tvättmedel

Innehåller en reklamlänk

Ni som inte har provat Washologi m å s t e göra det! Ett svensktillverkat miljövänligt tvättmedelsmärke. Jag älskar när en entreprenör bestämmer sig för att konkurrera med de stora drakarna. Viktoria, som har tagit fram Washologi satsade allt och lanserade märket 2014 och sedan dess har det bara vuxit. 

83APD8J4OR_89273469_front
Hon har bland annat tagit fram ett tvättmedel för träningskläder som tvättar rent redan vid 30 grader. Många tävlingsdansare inom disco använder det eftersom deras dräkter stinker #%&$ efter varje tävling samtidigt som man måste vara superrädd om alla påsydda strasstenar. Just dessa kläder måste handtvättas och jag hör att Sporttvätt är helt överlägset med att få bort svettlukten. Vanliga träningskläder kör man som vanligt i maskin.
kulortvatt-kulortvatt-1l

Den här använder jag mest och den är sjukt bra.

mjukmedel-langtan-washologi

…. och givetvis finns det mjukmedel till också! HÄR hittar ni mer info.

 1. Maria skriver:

  Inte min typ. Jag gillar daniel Craig. Men tur vi drömmer om olika män. Kram.

 2. Carro skriver:

  Jag kan intyga att det är världens bästa tvättmedel! Förut fanns tvättmedlet endast på en lite finare inredningsbutik i min stad så då traskade jag dit efter jobbet för att kunna köpa det. Mina vänner höll på att dö då jag berättade att JAG GICK en omväg till bilen för att köpa tvättmedel!😂 Nu jobbar jag på Åhlens och vi säljer det. Lite enklare att få tag på det då…. Men det är verkligen jättebra och jag kan starkt rekommendera linnevattnet också!

 3. Josefin skriver:

  Jag älskar sprejen! Sprejar på alla lakan, handdukar, på blusar/skjortor efter jag steamat, i strykvattnet…. hehe, ja överallt! Även gardinerna 😉

 4. Små och känslig tvättmedel är superbra för babykläder och drygt. Det oparfymerade sköljmedletl för de små är också superbra och drygt. Barnbarnet sponsras med det. Har använt sporttvätt och längtan sköljmedel till makens jobb kläder och svettlukten är puts väck, underbart. Fick tips om detta genom sonens fotbollstränare Erik och är hel nöjd. Det är bara katternasfiltsr jag snålar med och kör med Icas vittvätt.

 5. Åse skriver:

  Älskar dessa.. Sporttvättmedlet är banne mig det ENDA på marknaden som håller måttet och som verkligen tar bort svettlukten från makens stinkande cykelkläder! Väl värt varenda öre!

  1. Jag vet! Problemet är bara att folk inte riktigt tror på mig när jag skriver/berättar det. Inte förrän de själva har provat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..