Ni som vill ha fler ponchosar, LYSTRING

Reklam för mina egna produkter

Jag har beställt hem ett gäng cashmereponchosar till. Kvaliteten är extremt bra. Denna gång har jag ökat på med en ljusrosa då många frågar efter det. Bra där för den är verkligen snygg. Har en sen gammalt. Tar även hem mörkblå igen eftersom den tog slut långt innan jag fick hem dom. Har ingen bra bild så ni som har köpt, kan ni maila mig en bild som jag kan lägga ut? mona@monasuniversum.se Den är FANTASTISKT jäkla snygg, vilket flera av er som köpte den har mailat och sagt!

IMG_8965
Har även beställt en beige som är supersnygg! Sorry för taskig bild ska försöka fixa en bättre senare.

Jag får leveransen om fem veckor, eventuellt snabbare MEN, jag har bara beställt 150 stycken denna gång så vill ni köpa så gå in och gör det på en gång!  HÄR hittar ni dom.

Och hörni, jag är så himla glad och tacksam för att ni tycker om dom. Sjukt kul att se så många som beställer igen efter att fått den första. Bästa betyget ever!

Uppdaterat;

Fick en bild av Maria: 

IMG_20181022_140154

 1. Jag älskar min nya poncho. Likaså sambon som valde färgen 🙂 Om jag lyckas med det jag har tänkt så kommer jag fira med ytterligare en poncho.

  1. Gick in och kollade i beställningarna nu; fuchsia. Den är så galet jävla snygg och jag älskar när man inte tänkt köpa den färgen men gör det ändå. Den blir ALLTID en fullträff som förvånar!

 2. Hej Mona!
  Hoppas allt är bra!
  Du jag har för mig att du sprejade/målade om möbler förut… vad använde du för produkter? Jag ska göra om våran kökssoffa här hemma och har idé torka deluxe. Minns jag fel eller var det så magiskt att man inte behövde slipa möblerna innan man sprejade på ny färg?
  Jätte tacksam för svar!
  Ha det bra!

  1. Hej Susanne, tack, allt är kalasbra! Du blandar ihop det … kanske: jag använder Chalk Paint och målar en del grejer och då behöver man aldrig göra något grundarbete. Den ser lite ”kritig” ut. Däremot sprejade jag bl a en stol i talibanens rum med guldsprej som jag köpte i en målarbutik men det finns även på typ Bauhaus…

 3. Älskar min kornblå (eller vad det heter:-)). känner mig inte längre som en i familjen macahan, är det ett ålderstecken? Så nöjd i alla fall….snart Karibien. Kram på dig.

 4. Hej. En Brommabo till en annan. VILL köpa en/två av de fina ponchosarna! Gärna en beige o en till i bra färg…. har du hemma?

  Med vänlig hälsning,
  Kia

 5. Ähhummm, nu kommer en pinsam fråga (känner mig SÅ dum) men hur använder du samt andra läsare en poncho? Ersätter den en jacka? Räknas den som ett ytterplagg (antar det…?)
  MVH läsare med nåll kåll ; ) ; )

  1. Mäh, varför känner du dig dum?! På våren och sommaren har jag den som ”kofta”, på hösten/vintern har jag den ovanpå en tunn dunjacka/jeansjacka. Jag trycker ner den i väskan när jag reser för den är perfekt på flygplan etc. Tar ingen plats och är varm som fasen! Har man väl börjat använda poncho så är det svårt att sluta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..