ANNONS

Ni som vann behåtävlingen

/

Innehåller reklam

Då var tävlingen avgjord! De som vinner varsin behå från Hogengårds är följande:

Amanda 2
Nummer 10 fick överlägset flest röster och man förstår ju varför!
Maria E
På andraplats kom nummer 4!
MeStr
… och på tredje plats kom nummer 8.

Jag har mailat alla tre och de kommer kontakta Helene. När de har fått varsin behå så kommer jag lägga upp före- och efterbilder. Grattis tjejer och tack alla ni andra som vågade ställa upp!

Tänkte passa på att göra reklam för en av Helenes behåar. Inte för att hon har bett mig utan för att den är så otroligt bekväm. Hon har dessutom designat den själv.

SAMSUNG CSC

Först tänkte jag att det var passformen som gjorde att den var så SJUKT jäkla skön men insåg snabbt att det också berodde på de breda axelbanden. Fast, härom dagen kom jag på vad det var som skiljer den från andra: det breda bandet runt om.

SAMSUNG CSC

Alltså, ni fattar. Efter min stora viktnedgång så har jag så mycket lös hud på ryggen men det hålls inne av den här behån. Ni som har samma problem: köp! Kan v e r k l i g e n rekommendera den! HÄR kan ni titta.

23
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00