Ni som vann behåtävlingen

Innehåller reklam

Då var tävlingen avgjord! De som vinner varsin behå från Hogengårds är följande:

Amanda 2
Nummer 10 fick överlägset flest röster och man förstår ju varför!
Maria E
På andraplats kom nummer 4!
MeStr
… och på tredje plats kom nummer 8.

Jag har mailat alla tre och de kommer kontakta Helene. När de har fått varsin behå så kommer jag lägga upp före- och efterbilder. Grattis tjejer och tack alla ni andra som vågade ställa upp!

Tänkte passa på att göra reklam för en av Helenes behåar. Inte för att hon har bett mig utan för att den är så otroligt bekväm. Hon har dessutom designat den själv.

SAMSUNG CSC

Först tänkte jag att det var passformen som gjorde att den var så SJUKT jäkla skön men insåg snabbt att det också berodde på de breda axelbanden. Fast, härom dagen kom jag på vad det var som skiljer den från andra: det breda bandet runt om.

SAMSUNG CSC

Alltså, ni fattar. Efter min stora viktnedgång så har jag så mycket lös hud på ryggen men det hålls inne av den här behån. Ni som har samma problem: köp! Kan v e r k l i g e n rekommendera den! HÄR kan ni titta.

 1. Maria skriver:

  Åh det här var verkligen världens bästa tävling.
  Jag är en av de lyckliga och tacksamma vinnarna.
  Jag lovar att skicka bild när jag får hem min BH 😘

 2. Tanja skriver:

  Nu när det handlar om bh:ar, varför åker alltid bh-banden ner för mig, jag stramar åt dem men det hjälper inte? Är jobbigt när man alltid måste dra upp dem. Tänkte att någon vet varför och hur man kan undvika det. 🙂

  1. Helene lär ju lätt kunna svara på det … gå in och titta senare här.

  1. Hej Tanja!

   Är det så att det är glatta band så de glider och förlänger sig? Eller är det att du har sluttande axlar?

   Glatta band kan man sy ihop med ett par stygn så de inte glider när du hittat rätt längd. En bra bh har resårer som inte glider.

   Har du sluttande axlar så gäller det att hitta en modell där axelbanden sitter tätare bak och gärna breda vadderade. Då sitter de liksom där de sitter.

   Och så är det galet viktigt att bh:n sitter bra runt om. Har du bra stöd där så har du inte så mycket tryck på axlarna. 🙂

   1. Tanja skriver:

    Tack för svar, är nog så att bh-banden är glatta, har inte sluttande axlar. Tack för tipset att man kan sy så de inte glider. 🙂

 3. Eva skriver:

  Jag vet! Den Bh:n är verkligen toppen plus den älskade sportisen. Bor i dom😍

 4. Linnea skriver:

  Så synd att jag inte blev en av vinnarna….
  …. får hoppas att jag kan få en deal med jultomten istället!
  Men grattis alla som vann!

  1. Hej Linnea! Det går att göra en önskelista hos mig. Så kan du lätt meddela till tomten vad du vill ha. 😉

   1. Linnea skriver:

    Stort tack för ditt engagemang! Du verkar fantastisk!

    1. Norpan skriver:

     Bh-Helene ÄR fantastisk 😃👍😘

     1. Tack fina ni! Jag vill bara att mitt engagemang för att få fram sköna bh:ar i ”alla” storlekar ska gå fram. Ni är fantastiska! <3

 5. Carina skriver:

  Vill ha men måste väl se hur mycket det blir kvar efter min sleeve som jag bestämt att göra i november….. Sen så.

  1. Åh, grattis, vad roligt! You will have a new life!

   1. Tatueringsfantast som jag är, tänkte jag ”men Mona tycker ju inte om tatueringar, kul att hon är så positiv till att någon gör en hel sleeve!”. (tatuera en sleeve = en hel arm) Sen kom jag på, att just det, det är kanske en gastric sleeve 🙄😂

    1. HAHAHAHAHAHAHAHA, det var fan det roligaste jag läst på länge! Så klart att det går att misstolka. 27-åringen pratar ofta om sin (jävla) sleeve som hon håller på med så jag borde fattat att man kunde missförstå. Fisatan, jag skrattar så sjukt högt här!

     1. Norpan skriver:

      Men alltså nu förstår jag inte vad som gäller 🙄….jag trodde också det var en tatuering, men efter din kommentar antog jag att det var en överskottshud operation på armarna 🤔…vem har missförstått vem?🤷

      1. Äh, jag fattar fan ingenting, jag tror att sleeven som avses är en magoperation men jag kan ju vara ute och hoja. Inget ovanligt direkt!

   1. Carina skriver:

    För att klargöra. En gastric sleeve och kanske jag blir modig sedan och gör en vanlig sleeve på ålderns höst 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..