H U R jävla dumma i huvudet får folk lov att vara?

Det är inte mycket jag gastar om här i bloggen men jag bara undrar hur man är funtad när man köper såna här?

IMG_8767
Det är alltså ett fodral till en mobiltelefon. Visst, jag kan nånstans köpa att en del ungdomar av rent oförstånd tycker att det är en rolig pryl men om man som förälder låter sin unge ha en sån här; well, då har man inte särskilt höga studieskulder!
download
Det tjafsas på nätet om hur ohyggligt det är med plastikingrepp och vilka signaler det sänder till barn men att tillåta sin unge att knalla omkring med en sån här i bakfickan för att det är coolt, nä fan heller. Där går min gräns. 
brittiska-polisen-var-tidig-ut
Skärmavbild 2018-10-21 kl. 17.01.47

Och ni som brukar oja er över kirurgiska ingrepp och sånt … och eventuella signaler till unga; det är åtminstone ingen som tror att jag är i färd att skjuta någon när jag och min hals är ute och går.

… och till de företag som säljer den här typen av mobilskal: shame on you!

  1. Jag blir som sagt sällan upprörd men det här goes without saying. Är så jävla arg på företaget som säljer dom. Jävla idioter.

 1. Helt galet!! Unga människor kan bli skjutna för mindre då man på riktigt tror att de är beväpnade.

  Min son hade tre klasskompisar som satt i en EPA traktor utanför skolan dagen efter skolskjutningen senast i Florida. Ena killen hade med sig en attrapp. En privatperson går förbi bilen och ringer polisen som självklart skickar insatsstyrkan. Du kan omöjligt se skillnade på ett äkta vapen och inte i den situationen. Allt gick som tur bra men förstå hur illa det kunnat gått…

 2. Förstår inte varför man säljer leksakspistoler och leksaksgevär heller. Finns även riktigt bra kopior på handgranater i en del affärer också.
  Det är väl nog med elände i världen utan att barnen behöver leka krig. När det gäller vapen har jag nolltolerans kommer aldrig att köpa någon leksakspistol eller gevär till barnbarnet.

 3. Det ena utesluter väl inte det andra. Jag kan fortfarande vara kritisk mot skönhetsoperationer och tycka att detta är sjukt. Är ju äpplen och päron och gör inte att skönhetsoperationer är bättre.

  1. Hur tänkte du där? Om du likställer skönhetsoperationer med leksaksvapen/ mobilskydd å ser ut vapen? Leksaksvapen är förenat med livsfara. Tänk dig att du som polis ser en går omkring med sån eller plastpåsen som ser ut som pistol. I mörker. Du har mindre än 10 sek att ta beslut. En operation är för dig själv och ej farligt

    1. Its my bad; hade precis varit inne hos en kompis Instagram och sett en massa skit hon fick för en behandling hon gjort där det hela tiden pratas om signaler till barn… så jag var på uruselt humör när jag skrev mitt inlägg.😬

 4. Tycker inte alls om det, men det är ju ingen skillnad på detta och på alla leksaks-vapen som säljs hela tiden och man kan tycka illa om både detta och operationer och anse att båda är illa för våra unga

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..