ANNONS

Det finns event och det finns event

/

I går morse var jag på en pressfrukost anordnad av Bondeco.se, en inredningssajt som är en del av Adlibrisgruppen. Ägt av Bonnier. De har gjort ett roligt samarbete med tidningen Sköna Hem och just precis idag lanseras resultatet av det samarbetet. Det handlar om kuddar och sängtextil i linne och bomull.

IMG_8570
Kolla vilken uppdukning! 
IMG_8576
Älskar petrol-färgen tillsammans med det rostiga.
IMG_8572
IMG_8575
IMG_8581
Alltså, frukosten var helt otroligt. Minns inte vad företaget som anordnade den hette men den var verkligen to die for!
IMG_8583
En äggröra med bl a tryffel.
IMG_8587
Sweet Lord så jäkla god den var!
IMG_8580
Fick välja juice och jag hörde mig själv säga ”den gröna tack” samtidigt som tjejen intill mig frågade vad den innehöll.  Undrade om jag slagit skallen i nåt hårt när jag hör ”bla bla och broccoli”, men den var supergod! 
IMG_8584
På plats var Claes som är chefredaktör på Sköna Hem tillsammans med de inredare som skapat kollektionen, Karolina och Marie. De berättade om hur, vad och varför de valt de färger och mönster som presenterades. 
IMG_8592
IMG_8595
Kvaliteten är fantastisk och det är hög trådtäthet. ”Value for money” som det så fint heter. Allt produceras i Portugal. Bra miljötänk där. 
IMG_8589
IMG_8597
Jag är SÅ jäkla feg när det kommer till att blanda olika mönster och färger men måste erkänna att det är snyggt om man släpper sargen en smula.
IMG_8601
IMG_8602
IMG_8598
IMG_8574
IMG_8596
Det här grafiska mönstret tokfastnade jag för. Sjukt snyggt. 
IMG_8600
Jag har snöat in på rost i höst känner jag. Eller, Curry tror jag dom kallar den här nyansen för. 
IMG_8610
Fick med oss en jättefin presspåse och jag blev superglad när jag upptäckte att det var just curry som fanns med och att påslakanet var för ett dubbeltäcke. Inte alla som kör med ett täcke men det gör vi. HÄR finns utbudet.

Funderar på om jag ska maila dom och fråga om jag kan ha nån tävling. Vad skulle ni i så fall vilja ha som pris; kuddar eller sängkläder?

13
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00