Måndag hela veckan

Innehåller reklam för mina egna prylar

Packar cashmereponchosar som en tok och det är verkligen jätteroligt att de har sålt så bra. Ser ju på beställningarna att ni är många som beställde dom vid förra vändan för ett par år sedan. Bättre kvalitetsstämpel kan man knappast få. HÄR finns dom.

IMG_8461
Har i normala fall en jättestor plastback som står utanför huset där jag lägger alla paket som DHL hämtar. Problemet nu är att det knappast får plats. Fyller sopsäckar som de får hämta varje dag den här veckan. Funderar på om de 500 jag beställde var lite för lite. Frågan är om jag ska köra en vända till eftersom dom snart är slut. Vinnaren färgmässigt denna gång blev mörkblå, jeflar SÅ snygg den är! Har aldrig haft den i sortimentet tidigare så det blev en klar överraskning.
IMG_8463
Tog en paus vid lunch och åkte till Washologis lager/kontor och hämtade tvättmedel. Världens bästa tvättmedel för övrigt … som också är miljöanpassat.
sporttvätt-750ml2

Foto: Johan Lidemark - Västerorts Fot

Alla mina kompisar som tränar säger att ”Sporttvätt” är den bästa uppfinningen ever.
ny--kulortvatt_002
Jag tränar ju som bekant inte så jag håller mig till Vit & Kulörtvätt. HÄR hittar ni mitt sortiment.

Senare på eftermiddagen åkte jag till Frans-Linda på Lidingö. 

IMG_8473
Blev förvånad när jag hittade en kompis där, i full färd med att få nya naglar.
IMG_8472
Med Ann har man aldrig tråkigt, hon är en riktig krondåre. Det är för övrigt hennes förtjänst att jag går hos Linda.
IMG_4646
Fick min första behandling i present av henne för ett par år sedan och sedan dess är jag tokfast. 
IMG_8475
IMG_8479
IMG_8489
Efter att hon satt dit nya fransar fick jag min sedvanliga behandling: muschevaxning …
IMG_8505
… och brynplock. På dom här bilderna ser man förresten hur svullen och ”bubblig” jag är under hakan. Det kommer ta flera månader innan det är helt läkt men hej, den som väntar på något gott!
IMG_4651

Bästa, bästa Linda! Hon är så sjukt duktig på fransar. 

IMG_8520
… men det är med matchande strumpor verkar inte vara hennes starkaste gren! Själv har jag snott talibanen pjuck!
Skärmavbild 2018-10-15 kl. 19.14.52
Det här är inget samarbete men nu när jag länkar till henne så ser jag att hon har superbra hösterbjudanden, läs mer HÄR. 
IMG_8466
Men hörni, vi måste ju prata väder. Är det inte helt otroligt att det är 18 grader varmt ute den 15 oktober? Man glömmer ju nästan att det blir becksvart vid 18-rycket så det får gärna fortsätta vara varmt.
IMG_8533
Åkte till dyr-ICA och hämtade ut mina kläder från Ellos, som jag beställde i lördags. Japp, väljer alltid ”Express” eftersom jag aldrig orkar vänta. Ovan svinsnygga blus hittar du HÄR.
IMG_8536
Jag lovade någon av er att visa den här specifika blusen.
IMG_8555
Läsaren hade fått för sig att den var kort, men nä, normallängd! HÄR hittar man den. Fick hem flera andra men det går ju f-n inte att fota sig själv normalt. 
IMG_8563
Kom på att jag har fått in en annan variant av poncho igen … som dessutom är superbillig. Den här är astråkig på bild men ALLA som köper den säger samma sak: ”Jösses så mycket snyggare i verkligheten!” HÄR hittar du den. Lagom pris för att ge bort till någon man tycker om!

 1. Sofie skriver:

  Fick min poncho med posten igår, och jag älskar den redan! Väldigt nöjd att jag valde den mörkblå, super fin i färgen 💙

 2. Boddan skriver:

  Visst hade du väl ett Cashmereprov på en turkos poncho …eller har jag drömt ..🙄? OM du ska beställa hem fler så lägger jag en röst ( och en beställning ) på en turkos .. Ha en fortsatt skön höst, Mona och alla läsare!

  1. Åh, den gick direkt (Hade ju många turkosa den första vändan). Fabriken har bara en viss mängd ull och därför kan jag inte alltid få de färger jag vill ha. T ex så sålde rosa tokslut på ett par dagar förra gången och jag har verkligen tjatat på dom att färga upp rosa ull, men so far har dom inte kunnat tillmötesgå mig.

   1. Boddan skriver:

    Tack för svar! Då har jag vare sig drömt eller blivit dement ..😁 Första rundan köpte jag en brun/ camel, älskar den! Hittar inte ditt inlägg om de senaste färgproverna, de där vi skulle rösta. Där vart någon färg som jag blev sjukt sugen på, men vilken färg det var har jag glömt ..🤔

 3. Ragdoll skriver:

  Den ponchon på sista bilden köpte jag av dig då och den är jsg så nöjd med! Används flitigt! Så spänd på hur den nya ponchon kommer se ut! 😊

 4. Marie skriver:

  Ponchon som du har på sista bilden köpte jag av dig för längesedan, jätte fin på bild men påminner mycket om Lapskojs på nära håll. Men jag gillar den ändå, jätte skön och gosig 😊

  1. Hahaha, ”lapskojs” det var fan inte igår man hörde om det! Men, du har rätt. Jag ger ofta bort den i present till kompisar och de blir på riktigt glada eftersom den är mycket finare i verkligheten!

  1. Emma skriver:

   Jag har oxå den ”billiga” ponchon.. fortfarande är jag för ”fet” för att känna mig riktigt bekväm med den.. tycker det ser ut som ett tält. Jag är ju iofs bara 157cm så det gör kanske sitt till.. men den är annars jäkligt snygg trots att den är lik lappskojs 😂😂

 5. Cami skriver:

  Ponchon ar asfin, hade jag bott i Sverige hade jag bestallt pa engang. Forresten syns det inte alls att halsen skulle vara ”bubblig”, du ser jattefrash ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..