När man har huvudet uppstoppat i röva

På lördag har talibanen danstävling i Gävle. 1100 tävlanden. Jag ska bo på hotell på fredag.

Hade jag tänkt.

Råkade bara glömma bort att det var just precis den här lördagen så jag har inte bokat hotell.

Sladdar in på nätet och letar. Mitt favorithotell Elite Grand Hotel är knökfullt. 

Skärmavbild 2018-10-14 kl. 19.28.24
Det här är vad som finns. För knappa 2000 pickadoller.

Tälta sig lite kanske …

  1. Åh Sussi, du verkar ha koll på Gävle. Vad heter det hotell som skyltar om billiga rum. Om jag minns rätt så ligger det vid gallerian Nian. Dom har typ svart skylt med vit text…
   Ursäkta mig Mona att jag hoppar in här, blev bara så glad om jag kan få hjälp 🙂

 1. Postade en lång kommentar men vet ej om den kom fram (fick meddelande om att jag ”postar för snabbt, var vänlig försök igen”) så provar igen.

  Hotelken lägger inte ut alla lediga rum på bokningssajterna så det kan löna sig ringa direkt till hotellen. Men det kanske du gjort redan? 🙂
  Havshotellet vid Furuviksparken (7 min med bil från Gävle) har rum! Jättemysigt!

 2. Hej! Det krockar med en stor danshelg i Gävle denna helg Gävlemaran på Folkets Park. Så många rum är bokade sen lääääänge då detta återkommer varje halvår. Men skulle tro att ju närmre helgen det kommer ju mera rum släps, för många bokar typ 5-10 rum och sen släpper de om de inte fått folk till alla. Så det löser sig nog ska ni se 🙂 Vi ska dit, krisar det får ni sova skavfötter med oss 😛

 3. Som någon redan tipsar, ring hotellen eller gå in på deras egna hemsida. Hotellen lägger alltid bara ut visst antal rum på allotment på bokningssiterna iom att de får betala till siterna, procent/per bokat rum.

 4. I Sandviken har vi flera hotell. Det är 15 minuters restid mellan Gävle och Sandviken på E 16, dessutom mycket svårt att köra vilse!

 5. Jag kan rekommendera Järnvägshotellet, mitt emot tågstationen. Mysigt och hemtrevligt, lite spartanskt men helt OK för att bo en natt. Ingen wc eller dusch på rummet men de låg precis mittemot i korridoren så det var inget problem. Fräsch och god frukost och trevlig personal. Sköna sängar. Ja ett bra och billigare boende helt enkelt 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..