ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Tits, tuttar, boppar, bröst – bästa tävlingen

Mona Rekommenderar

Tävling

En tävling och ett samarbete med Hogengard of Sweden

Helene, som är grundaren av behåföretaget Hogengård of Sweden är en gammal läsare här inne. Alltså, hon har hängt här i många år. För flera år sedan hade vi en rolig behåtävling som blev mycket uppskattad. Den började med att Helene berättade  för mig att de flesta av oss kvinnor har fel storlek på behån. Jag kunde väl kanske hålla med henne, i hennes egenskap av att hon visste vad hon pratade om. Däremot höll jag INTE med henne om att man kunde köpa behåar på nätet. Det hela slutade med att hon ville att jag skulle testa henne. Jag gjorde det och sedan dess är jag fast. Hon säljer bara kvalitetsbehåar och är framför allt Guds gåva till oss med stora boppar. Just det, ni som tränar: hon säljer en egendesignad sportbehå som hon fått många priser för. Till och med j a g har en och den är as-skön! Jag älskar att stötta kvinnor med bra värdegrund så gå gärna in på hennes hemsida och läs om henne. Älskar också att hon använder vanliga tjejer och kärringar som ser ut som oss här inne … som modeller på sina egna bilder.

I fredags fick jag hem tre nya behåar. Hade beställt en svart, en beige och bad henne överraska mig med något “nytt och fräscht“. När jag packade upp överraskningen var jag aningen tveksam. 

IMG_8418
Men hej och hå SÅ snygg på och extremt bekväm!
IMG_8390
Älskar färgen och att det är breda axelband. Hatar när det skär in i axlarna.

Visst, behåarna kostar en slant men om man vårdar dom så håller de i måååånga år.

Nu till tävlingen. Nedan är 10 bidrag som jag har valt ut och jag vill att ni röstar fram dom tre som ni tycker är i mest akut behov av en ny behå. Tänker att vi ska hålla på fram till nästa helg. Det här är alltså vanliga kvinnor med sina vardagsbehåar. 

Marie W
Sara
E-M S
Maria E
Linnea
Marie J
Maria Pjpg
MeStr
Malin Jröd
Amanda 2
Mm, blir lite svårt att välja kanske eftersom alla 10 skulle behöva rätt storlek! De som vinner kommer alltså att få en behå som sitter perfekt och jag kommer visa er före- och efterbilder. You will be surprised!

Tits, tuttar, boppar, bröst – bästa tävlingen

107
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights