När man får lösa problemet själv

IMG_8373
Jag har väntat på dom här cashmereponchosarna i snart två veckor och går l o v a d e DHL att de skulle vara här. Eller: de lovade torsdag men lådorna landade inte förrän igår. Jag satt hemma och väntade, redo att börja packa och skicka ut till er som har beställt. Två timmar senare fick jag beskedet att de inte kunde köra ut förrän på måndag.

Eh, don’t think so.

IMG_8378
En kvart senare åkte jag ut till DHL’s stora mottagarlager ute vid Arlanda.
IMG_8377
Problemet var bara att jag råkade glömma bort att jag inte längre kör en Volvo jeep. Fick strippa ett par av lådorna för att över huvud taget få in dom.
IMG_8386
Eftersom DHL redan hade hunnit hämta dagens skörd av mina egna paket som jag skickat ut var det ingen idé att öppna och packa upp cashmeren. Ska packa resten av helgen och i nästa vecka. 
IMG_8348
Istället satte jag mig i bilen och åkte ut till Annika på Kingswood ute på Ekerö.
IMG_8363
Hon är från början en kund som har blivit en kompis.
IMG_8361
Jag älskar hennes butik, man hittar alltid något att handla där.
IMG_8349
IMG_8352
IMG_8354
IMG_8353
IMG_8358
Köpte det här kuddfodralet till det nya sofföverdraget. 
IMG_8365
Efter besöket hos Annika sladdade jag förbi Bavaria för att beställa nya svarta kåpor till mina backspeglar. Flera av er tipsade om att göra det i stället för att måla dom mattsvarta. Problemet är bara att Mini Cooper säljer inga helsvarta. Bajs på det. 
IMG_8366
Säljaren tyckte för övrigt att det var ”svincoolt med orange foliering!

Japp, det tycker jag med.

IMG_8346
Upptäckte en sak igår. Jag har alltid haft en dubbelhaka men den är borta nu. Eller ja, snart … jag ser att jag forfarande är svullen.
IMG_8345
Har inte ens haft en tanke på den, bara varit superkoncentrerad på halsen så som den har sett ut framifrån!
IMG_8341
Det har för övrigt gått fyra veckor nu men jag måste vänta två veckor till innan jag kan börja med mina vanliga krämer. Kör ju i huvudsak fall alltid Skin Ceuticals/Dermalogica och pads från Elixir, men nu ska jag testa Esse och Palina Skin Philosophy. I fyra veckor har jag bara använt en lightkräm. Man får inte ha några starka krämer på sex veckor efter ett sånt här ingrepp. Har dock fuskat lite med att använda ögonkräm från Esse (svinbra).

Jaha. Lördag. Medan ni sitter i soffan och fiser ska jag börja packa ordrar så det står härliga till!

Hejdå.

 1. annika skriver:

  Tror du vi har tid att sitta och fisa i soffan allihop utom du?! Jag har suttit en del men faktiskt också då på fik, cykel och på körkonsert. Men eftersom jag är en mycket fin dam så fiser jag inte i soffan, hahha!
  Idag har jag fått mejl om att min poncho ska komma – så då blev jag lite glad!
  Lycka till med packandet – antar att du fortsätter i morgon?!

  1. Packar som en jävla dåre, de sista kommer inte gå iväg förrän i slutet av veckan. Men, det är kul att de äntligen är här. Taskig tajming bara; jag är sjuk som sa*an…

 2. Camilla skriver:

  Ska göra trådlyft på min hals på torsdag, håll tummarna att det funkar!! 🙂

  1. Åh jävlar så spännande! Du MÅSTE skriva om hur det kändes och hur det blev efteråt!

 3. Linnea skriver:

  När blir det dags för bh tävlingen? 👙
  Väntar med spänning!
  Mvh
  Linnea

 4. Biggan skriver:

  Du är jättefin. Faktiskt. Säger gnällkärringen som är livrädd för allt som ska stickas eller skäras. Skulle inte ge mig på sånt om jag hade ens fått det gratis. Ändå har jag gjort en jättestor operation i huvudet. De sågade och bände så det är inte konstigt att en är lite underlig i roten. Men hade de inte gjort det så hade jag varit dö. Å dä ä ett rätt taskigt alternativ 😃. Föresten sitter jag inte och fiser i soffan. Jag har rensning. Å det tar fan aldrig slut. Kram på dig och ha en fin helg och jobba inte dig fördärvad. ❤️ 🌹

 5. MosterM skriver:

  Såg när du filmade ngn story att det ser så jäkla bra ut på halsen och att han tog hamsterpåsarna oxå detta är ju bara bonus…:-). Ser så snygg ut så, det gjorde du innan oxå.:-). Packa på du solen skiner. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..