Bryn, prostatacancer och inflyttningsfest

Igår släpade jag med mig Anna-som-köpte-mitt-hus (har ett gäng Annor i mitt liv så jag måste hålla isär dom här inne ..) till Bryn-Jenna. Anna är inte mycket för det här med ingrepp och sånt ”men det finns en enda sak jag skulle kunna tänka mig att fixa och det är mina miserabla ögonbryn”. 

Vilka himla tur att jag råkar veta vem som är duktigast på bryn i Stockholm! Anna bokade in en tid hos Jenna och jag lovade att följa med och hålla handen och igår var det dags. 

IMG_8236
Varje gång jag är där, har ju lurat dit ett gäng kompisar, blir jag lika fascinerad över tekniken. Det som gör Jenna så bra är att hon utgår från ens ansiktsform. Hon ritar ett nytt ögonbryn ovanför det gamla och första gången jag såg det, på mig, höll jag på att skita ner mig. Minns att jag tänkte: ”holy FUCK, ska jag se ut så där?!” Sen lugnade hon ner mig och berättade att det skulle bli mycket mindre när det var klart. 
IMG_8238
Anna var så nervös att jag ett tag på riktigt trodde att hon skulle ångra sig. 
IMG_8251
Jenna skär alltså små snitt med en vass skalpell och sen drar hon på färg som får ”torka in” ett tag. Efter det torkar hon bort överskottet.  
IMG_8244
IMG_8262
PART_1539180922278
Före och efter. De är a l l t i d mörka under de första dagarna, sedan bleks dom. Man kommer tillbaka efter några veckor och fyller i där det eventuellt har försvunnit. Först efter behandling två så har man slutresultatet. Jag har ingen vinning alls av att skriva om det här men jag tycker att, om man har funderingar kring nya bryn (behandlingen sitter i mellan 1-3 år, beroende på hudkvalitet) och bor i närheten av Stockholm, ska man absolut göra det hos Jenna. Hon berättade att hon just nu har en höstkampanj med 850 krs rabatt om man skriver ”HÖST” i bokningen. HÄR hittar ni henne. 
IMG_8275
Lite senare på eftermiddagen åkte jag in till stan för att möta upp Jeanette. Jag går sällan på event, är ingen fan av ”röda mattan” men när vänner släpper böcker, i synnerhet viktiga böcker, då går jag mer än gärna och igår var det bokrelase för ”Blå Kokboken” som Anna Benson har skrivit. 
IMG_8277
IMG_8281
Boken handlar om män som själva, eller har någon i sin närhet, som har haft prostatacancer. Den är varvad med recept som varje person lagar tillsammans med Anna. Hon är för övrigt en helt fantastisk människa med tvåtusen järn i elden. Bor i Barcelona så vi ses dessvärre sällan även om vi hörs. 
IMG_8278
Det var inte bara kokboken som var blå …
IMG_8279
IMG_8284
Viktigt med bra selfies!
IMG_8294
Vi var inte där jättelänge. Jag skulle vidare till en inflyttningsfest och Jeanette skulle till soppköket på VidDinSida.

Jag skulle som sagt på inflyttningsfest. Daisy Beauty har flyttat till nya lokaler och för er som har koll; japp, jag har redan varit på inflyttnignsfest hos dom men då var det för vänner och affärsbekanta. Igår var det för influencers och journalister. Jag hade glömt koden så när jag ringer Kicki och säger: ”jag är här nu!” så svarar hon med: ”så bra, men du är en vecka för tidig!”

Helvete som jag skrattade. Som tur var så var hon kvar på kontoret eftersom hon körde lite after work med en kompis, Lisa Förare, så jag var välkommen att joina.

IMG_8322
IMG_8310
Lisa är journalist och en av Sveriges duktigaste matskribenter. (HÄR) Kicki har pratat om henne många gånger så det var verkligen kul att få träffa henne.
IMG_8298
Ett gäng vinglas senare fick jag och Lisa tjuvkika på nästa nummer av Daisy Beauty, som ligger för tryck i detta nu. Älskar verkligen den tidningen. Är man det minsta intresserad av hudvård och smink så måste man läsa den. Ärliga recensioner och shitloads med extremt intressanta reportage. … och nä, jag är inte sponsrad, är en fullbetalande vanlig prenumerant!

Hur som, jäkligt trevlig kväll … även om jag var en vecka för tidig!

Idag torsdag. Väntar på att DHL ska komma med alla cashmereponchosar. I worst case kommer de i morgon. Man kan säga att jag har en del att göra i helgen!

 1. Om de kommer i morgon spelar väl ingen roll. Vi som väntar på nått varmt och fint, väntar aldrig för länge. Stressa inte ihjäl dig, vi vill läsa din blogg i mååånga år till.

  På tal om fel dag, maken och jag klädde oss fina, tog pendeln in till stan, gick till restaurangen där festen skulle vara. Helt tomt. Vi hade missat partyt med en månad. Så är det när frun i huset inte får se inbjudan!

  1. Först började jag skratta, men sen kom tanken…. Missade ni partyt så ni var en månad försenade, eller en månad förtidiga? Hoppas på det sista, för då kan jag med gott samvete fortsätta skratta åt det hela 🙂

 2. När jag fyllde 30 hade jag bjudit in mina nära och kära till ståhej i en festlokal.
  Veckan innan får jag ett samtal från en vän.

  Hon hade fixat barnvakt, klätt upp sig och åkt till lokalen med fina blommor.
  Det var en fest i full gång när hon kom dit så hon började mingla och lät sig väl smaka av det som bjöds 🥂🍾
  Efter ett tag frågade hon efter mig.
  Maria vem? Fick hon till svar.
  Ja men Maria som fyller år svarade hon glatt.

  Det var då hon fick svaret på varför hon inte kände igen några på festen 🙈🤪😂😂😂

  Vi skojar om det än idag, att en gång gick hon på min fest två gånger 😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..