Filminspelning

Ett samarbete med Akademikliniken

Igår var ett gäng från PR-byrån

Svensson Kommunikation

här hemma. Daniel, Clas, Christina och Johan. De är

Akademiklinikens

reklambyrå och på AK’s hemsida finns en serie intervjuer med olika personer som genomgått olika kirurgiska ingrepp.

Nu var det min tur att prata om mitt ingrepp. 

Först skulle ljus och bild riggas ordentligt.

Med igår var även Mia, hon jobbar på Akademiklinkens marknadsavdelning och vi har träffats flera gånger, love her! Christina är produktionsledare på Svensson och för övrigt gift med Niklas, vår mäklare. De bor alldeles i närheten av oss här och vi känner varandra sedan tidigare.

Sen var det dags att ”myggas”.

Kolla in mitt stenkoncentrerade fejs. Jag är URKASS på sånt här. Visst, jag kan babbla på när jag filmar nåt till mitt Instagram men då pratar jag fritt och tänker inte efter innan.

Nu fick jag förvisso säga vad jag ville men det var ett par saker som skulle lyftas och Johan som är så kallad ”content manager”, fick garanterat lite gråa hår på mig. 

48.000 omtagningar senare var vi klara. Med filmdelen. 

För, sen skulle ett gäng stillbilder tas.

”Typ lite bilder på när du sitter och bloggar.”

Jefligt lätt att se ”naturlig” ut.

Well, det är ju ingen som helst risk att jag någonsin kan sadla om till skådespelare. Fifan så jäkla svårt det är med att få till det rätt och att komma ihåg vad man ska säga! Får nog fortsätta att ägna mig åt att packa bajssprejer, haha!

Filmen kommer finnas på Akademiklinikens hemsida i november och jag kommer tvinga er att titta på den. Lätt. Eller ja, inte om den är överjävligt dålig. Det är bara att hoppas att Svensson Kommunikation lyckas klippa ihop timmarna till något vettigt!

2
70

Hej Måndag!

Upp tidigt som attan och efter hundpromenad och frukost så fastnade jag i källaren här hemma. Jag driver ju min webbshop hemifrån och just nu har jag många leveranser som är på väg in så jag måste organisera och göra plats. Har två rum där allt ska få rum.

Vid lunch fick jag nog och fyllde bilen med skräp för återvinningen. På vägen dit ringde Anna-som-köpte-mitt-hus. Hon var på väg till Måleributiken i Alvik. Jag ställde mig på bromsen och sladdade in på deras parkering 2 minuter senare för att möta upp henne. 

Hon ska måla om vårt gamla sovrum och vi försökte hitta en perfekt nyans av grått. 

Dessa foton är tagna innan vi sålde huset. Sovrummet är på 42 kvm så det går åt en del färg. Hon ska även lägga in ett nytt trägolv. Kommer bli skitkul att se förändringen sen. 

Efter att ha tittat ut rätt nyans av grått tog vi hissen upp till textilavdelningen.

Planen var att köpa nya kuddar hem till soffan … som jag har bytt klädsel på.

Problemet är att jag inte kan välja så jag måste fundera en sväng till.

Anna hittade däremot tyg till ett av barnens sovrum. Bästa Karolina jobbade som vanligt! ALL personal där är verkligen supertrevlig.

Efteråt tog vi en sushilunch på ett av de lokala haken. 

… sen drog jag och mitt gråa hår iväg till återvinningen. My second home. Fråga mig inte vad jag gör med halsen där för det ser ju helskumt ut!

Drog iväg till zooaffären efteråt och köpte vinterkläder till Nisse.

Åkte hem och tittade en sista gång på min tråkigt beigea soffa.

… innan jag klädde om den med den nyinköpta mörkgrå sammetsklädseln. Nu är det bara kuddar som fattas. Har en annan matta som jag ska släpa upp från källaren. Städerskorna var här igår och torkade tavelramarna ser jag nu för de hänger på trekvart!

På kvällen serverades en sjukt god kantarellpasta som jag snodde inne hos Johanna,

HÄR.

Jag älskar för övrigt att elda i kaminen. Jag ska dock erkänna att jag saknar min gamla öppna spis. Det är liiite annorlunda att se elden genom en glasdörr, men det är fortfarande hög mysfaktor.

Idag får jag besök av Akademiklinikens PR-firma plus lite folk från deras marknadsavdelning.

… men innan dess ska jag packa ett gäng bajssprejer!

Häpp!

7
51