ANNONS
Integritet på Tailsweep

Filminspelning

/

Ett samarbete med Akademikliniken

Igår var ett gäng från PR-byrån

Svensson Kommunikation

här hemma. Daniel, Clas, Christina och Johan. De är

Akademiklinikens

reklambyrå och på AK’s hemsida finns en serie intervjuer med olika personer som genomgått olika kirurgiska ingrepp.

Nu var det min tur att prata om mitt ingrepp. 

Först skulle ljus och bild riggas ordentligt.

Med igår var även Mia, hon jobbar på Akademiklinkens marknadsavdelning och vi har träffats flera gånger, love her! Christina är produktionsledare på Svensson och för övrigt gift med Niklas, vår mäklare. De bor alldeles i närheten av oss här och vi känner varandra sedan tidigare.

Sen var det dags att ”myggas”.

Kolla in mitt stenkoncentrerade fejs. Jag är URKASS på sånt här. Visst, jag kan babbla på när jag filmar nåt till mitt Instagram men då pratar jag fritt och tänker inte efter innan.

Nu fick jag förvisso säga vad jag ville men det var ett par saker som skulle lyftas och Johan som är så kallad ”content manager”, fick garanterat lite gråa hår på mig. 

48.000 omtagningar senare var vi klara. Med filmdelen. 

För, sen skulle ett gäng stillbilder tas.

”Typ lite bilder på när du sitter och bloggar.”

Jefligt lätt att se ”naturlig” ut.

Well, det är ju ingen som helst risk att jag någonsin kan sadla om till skådespelare. Fifan så jäkla svårt det är med att få till det rätt och att komma ihåg vad man ska säga! Får nog fortsätta att ägna mig åt att packa bajssprejer, haha!

Filmen kommer finnas på Akademiklinikens hemsida i november och jag kommer tvinga er att titta på den. Lätt. Eller ja, inte om den är överjävligt dålig. Det är bara att hoppas att Svensson Kommunikation lyckas klippa ihop timmarna till något vettigt!

2

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00