ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tre veckor efter operationen

/

Ett samarbete med Akademikliniken

Igår var det exakt tre veckor sedan jag opererade mig. Jag är fortfarande svullen som en get, särskilt under hakan och på käkbenen.

Det kommer ta flera månader innan man ser slutresultatet men redan nu skönjer jag en femtiotreårings hals. Jag är more than happy! Kommer SJÄLVKLART att ha lite halsrynkor kvar när svullnaden lagt sig mer. Vore ju väldigt konstigt om jag hade en 25-årings hals till resten av kroppen.

Är bara jefligt stressad över att jag måste vänta fem veckor till innan jag får färga mitt gråa hår. Fusksprejar hårbotten nu. 

Tänkte på en sak. Så fort termometern åker ner till 15 grader så åker mina sjalar fram. I åtta år har jag täckt halsen så fort det bara har varit ett naturligt läge för det (läs:hyfsat kallt). Åkte kommunalt in till stan härom dagen och lät bli att ta på mig en sjal. Fifan så jefla obehagligt det var. På riktigt. Kände mig helt avklädd. Superkonstig känsla. Måste nog köra en mer sakta avvänjning där tror jag visst.

Men, tycka vad man tycka vill: jag är så innerligt glad över det här. Andra må kanske inte märka skillnaden sen men I don’t care, för mig är det natt och dag.

27

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00