Det här med att ni kan vinna en kvalitetsbehå …

Alltså, ni fattade väl att det var en NY tävling härom dagen va? Att man kan vinna en svindyr kvalitetsbehå? In HÄR och läs!

 1. Cami skriver:

  Tankte vara med men sambon vagrar att ta en bild och jag har ingen spegel, haha. Han tycker att han faktiskt kan kopa mina BHar, sa det blir till att tjata pa honom.

   1. Cami skriver:

    Napp, inte vad jag vet. Det ar en valdigt simpel mobil sa jag tvivlar starkt pa det, kanske far kopa mig en selfie stick. Haha.

  1. Sarah skriver:

   Men varför tycker din sambo att han kan bestämma det?

 2. Ragdol skriver:

  Bästa bh-leverantören! 😁

 3. Sussie skriver:

  Vilket grymt tips! Ska handla direkt när jag slutat amma, det är typ omöjligt att hitta en bh som sitter bra och är snygg i min storlek.

  1. Meh, skicka mig ett foto och var med och tävla! Du lär inte ångra dig!

  1. Helene skriver:

   Lovar. Det är INTE omöjligt! <3

 4. Anna skriver:

  Tipsa på din instagram att du har tävling på bloggen är ett tips.

  1. Åh, tack, bra förslag! Har dock inte så många läsare där inne jämfört med här, men det skadar inte att pusha lite för den där också!

 5. Tessan skriver:

  Jo, jag förstod iaf det men jag behöver ingen bh för jag använder inte bh längre. Så mycket skönare att vara utan. Efter mitt bröstlyft är brösten snyggare än nånsin. Dessutom sitter de på plats och är inte nere vid magen längre. Kram

  1. Meh, tycker du inte att det kliar på bröstvårtorna?! Gaahh, skulle inte klara det en enda sekund!

   1. Det märker du bara de första dagarna sedan vänjer du dig. Väldigt bra för lymfsystemet och brösten att vara fria från bh, i alla fall några dagar i veckan. Ett väl fungerande lymfsystem minskar dessutom cancerrisken.

   1. Tessan skriver:

    Näää, det kliar verkligen inte. Det är bara så skönt att inte behöva trycka in dem in en bh som sitter fast. När jag jobbar använder jag sport-bh. Det roliga är att i min garderob ligger det jättefina bh:ar från dyra märken (de är i rätt storlek eftersom jag fått hjälp) som nästan aldrig används, jag köpte nya bh:ar efter lyftet. Har gett bort många bh:ar som var stora efter bröstlyftet, de flesta av märket chantelle. Hon som fick dem blev glada för det var säkert 10 stycken. Att vara utan bh är jätteskönt 😀. Kram

    1. Helene skriver:

     Fast tänk på att hud och ligament töjer sig även efter ett lyft. Så lite stöd är bra om du vill behålla ditt fina resultat. 🙂

     1. Tessan skriver:

      Tack för din omtanke. Jag har sport-bh på mig rätt ofta för när jag jobbar måste jag ha stöd för brösten. Men så fort jag är ledig är jag utan. Ha en trevlig helg. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..