ANNONS

Vill du vinna en svindyr behå?

/

Tävling och samarbete/reklam

Jag har en läsare sedan 100 år tillbaka; Helene. Eller, jag kallar henne Behå-Helene eftersom hon har ett litet företag som importerar behåar, Hogengård. Vi pratar inget Kina-crap här utan kvalitets-behåar. Hon syr även upp egna modeller. Jag köpte en sport-behå av henne för ett par år sedan. Japp, här sportas inte ett skit men satan i gatan så skön den är. Slår allt annat i samma genre av det som finns på marknaden.

För flera år sedan hade jag en tävling här inne som blev extremt uppskattad och nu tänkte jag köra en repris på den. När jag ”pratade” (läs:skrev bland kommentarerna) med Helene när hon började läsa mig så påstod hon att man visst kan köpa behå på nätet. Jag hävdade motsatsen. Jag var dessutom jefligt bestämd för jag tycker att det säger sig självt att man inte kan göra det. Alla bröst ser ju olika ut och alla ryggar är olika. Men, hon stod på sig och sa ”testa mig”, vilket jag gjorde. Jag mätte mig runt ryggen och skickade henne mina mått. Hon skickade upp 4 behåar …. 3 av dom satt perfekt. Efter det höll jag tyst. Hon. Har. Stenkoll. Det roliga är att i och med förra tävlingen så var det flera läsare som började handla av henne, just för att hon är så sablans skicklig och för att kvaliteten är överlägsen.

Nu till tävlingen. Helene påstår att de flesta av oss har helt fel behå på oss. Att den sitter skitdåligt. När hon sa det första gången gav det mig idén till en tävling som blev rolig som attan. Jag tänker göra exakt samma sak nu. Jag vill att ni som vill tävla skickar mig bilder på er när ni har er behå på er. Japp, ni hörde rätt och innan skatorna börjar kraxa sig hesa så vill jag fortsätta med att säga att ni tar en bild från halsen ned till strax nedanför behån. Alltså inget ansikte. Ni mailar mig bilderna, jag lägger ut 10 stycken och ni läsare får rösta fram de tre som behöver en ”remake”, alltså vinna en riktigt bra och snygg behå från Helene. 

2
Före och efter för person nummer 2.
Cached images btdmtech 5bb0f49b495f6

3
Före och efter på person 3.
Cached images btdmtech 1 5bb0f46432c18

4
Före och efter på person 10.
Cached images btdmtech 2
Håll med om att det blev bra?!

Så, nu vill jag ha ett gäng kandidater till. Ärliga bilder på er vardagsbehå. Givetvis är ni anonyma! Maila mig på mona@monasuniversum.se

Jag tänker att vi håller på hela veckan ut och nu på söndag lägger jag ut ett gäng som ni får rösta fram vinnare utifrån.

23
69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00