Hur man maxar en fredag

Innehåller också bilder från samarbetet med Akademikliniken

Img 7394
Igår morse åkte jag till Akademikliniken för att göra en LPG-behandling hos hudterapeuten Kajsa. En lymfdränering som kör igång cirkulationen och som rensar ut slaggprodukter.
Img 7385
Funkar särskilt bra i samband med en operation men kan göras när som helst. Har fått tips tidigare om LPG men inte riktigt fattat hur det går till. 
Img 7397
Den passar oss ”äldre” i  synnerhet då den är kollagenstimulerande. Superskönt var det i alla fall. Här syns det för övrigt rätt tydligt hur svullen min hals är. 
Img 7410
Direkt efteråt hämtade jag äldsta dottern på jobbet och körde in henne till tandläkaren för ett akutbesök. Järnet tillbaka med henne till jobbet sen hem för att svara på mail. Måste fortfarande ta det rätt lugnt. Man är vanligtvis sjukskriven 3 veckor efter en sån här operation men jag valde att inte vara det då jag ändå sitter och jobbar med datorn och då blir det konstigt om jag samtidigt ska vara sjukskriven.
Img 7438
I början av kvällen kom Wilmer-Malin och hämtade upp mig och vi åkte vidare in till stan för att äta middag på en ny restaurang. 
Img 7431
Kalasgod mat. Jag gillar ju smårätter så det var perfekt.
Img 7422
Fråga mig inte vad jag pysslar med men jag tror att jag skulle visa Malin mina puffärmar. Får många komplimanger när jag har den här blusen på mig. Finns HÄR!
Img 7452
Efter middagen åkte vi vidare till Paula, en kompis som hade babyshower.
Img 7461
My GOD vad mycket sötsaker!
Img 7441 5bae8f2918dc7
Img 7460
Img 7439
Img 7457
Img 7464
Img 7463
Img 7456
Img 7474
På min tid hade vi ingen tradition av babyshowers så det var lite roligt att få uppleva.

Nu är jag på väg till Kungsör. Talibanen ska tävla. Hon är dock smart hon: jag är lagledare och måste således vara på plats senast 08.30. Talibanen går inte upp på golvet förrän vid 15-tiden så när jag var ute igår kväll messade hon mig och tyckte att det var en jättebra idé att hon åkte med en kompis och ”dyker upp vid 13-tiden eftersom jag ändå inte tävlar förrän på eftermiddagen”. 

Själv gick jag upp 05.30.

Sa jag att det är lördag?!

 1. Maja S skriver:

  Babyshower kan vara ett mysigt sätt att ge uppmärksamhet till mamman inför det som komma skall. Passande bebispresenter, god mat o fika.
  Det behöver ju faktiskt inte bli överdådigt

 2. Jenny Z skriver:

  Härliga bakverk!!
  Jag tycker alla gör som de vill med babyshower. Man kan ha den stor som liten.

 3. Eva skriver:

  Ser mumsigt ut, vilken restaurang var ni på?

 4. Egentligen får väl alla göra som dem vill och tycka som dem vill. Men. Nog är det väl ändå rätt osmakligt att lägga ner så otroligt mycket pengar på en babyshower som i det här fallet. Varför? Visa upp att man kan? Det är pengar som en vanlig ensamstående mamma skulle kunna köpa mat till sitt barn för under väldigt lång tid. Klassillnaderna blir ibland så oerhört tydliga. Och ur ett genusperspektiv? Ja, vad ska man säga. En flicka. En prinsessa. Ingen tvekan om den saken. Så här 2018 kan man väl tycka att det luktar lite surt att redan innan barnet kommit till världen fösa in barnet i en förväntad roll, dessutom en roll så gammaldags och inskränkt. men återigen. Alla får väl tycka och tänka som de vill…

  1. Dom spelar i en annan ekonomisk division än många av oss andra…

 5. Ser nästan ut som de skär i bröllopstårtan, dock väldigt!! tjusiga bakverk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..