Hur man maxar en fredag

Innehåller också bilder från samarbetet med Akademikliniken

Img 7394
Igår morse åkte jag till Akademikliniken för att göra en LPG-behandling hos hudterapeuten Kajsa. En lymfdränering som kör igång cirkulationen och som rensar ut slaggprodukter.
Img 7385
Funkar särskilt bra i samband med en operation men kan göras när som helst. Har fått tips tidigare om LPG men inte riktigt fattat hur det går till. 
Img 7397
Den passar oss ”äldre” i  synnerhet då den är kollagenstimulerande. Superskönt var det i alla fall. Här syns det för övrigt rätt tydligt hur svullen min hals är. 
Img 7410
Direkt efteråt hämtade jag äldsta dottern på jobbet och körde in henne till tandläkaren för ett akutbesök. Järnet tillbaka med henne till jobbet sen hem för att svara på mail. Måste fortfarande ta det rätt lugnt. Man är vanligtvis sjukskriven 3 veckor efter en sån här operation men jag valde att inte vara det då jag ändå sitter och jobbar med datorn och då blir det konstigt om jag samtidigt ska vara sjukskriven.
Img 7438
I början av kvällen kom Wilmer-Malin och hämtade upp mig och vi åkte vidare in till stan för att äta middag på en ny restaurang. 
Img 7431
Kalasgod mat. Jag gillar ju smårätter så det var perfekt.
Img 7422
Fråga mig inte vad jag pysslar med men jag tror att jag skulle visa Malin mina puffärmar. Får många komplimanger när jag har den här blusen på mig. Finns HÄR!
Img 7452
Efter middagen åkte vi vidare till Paula, en kompis som hade babyshower.
Img 7461
My GOD vad mycket sötsaker!
Img 7441 5bae8f2918dc7
Img 7460
Img 7439
Img 7457
Img 7464
Img 7463
Img 7456
Img 7474
På min tid hade vi ingen tradition av babyshowers så det var lite roligt att få uppleva.

Nu är jag på väg till Kungsör. Talibanen ska tävla. Hon är dock smart hon: jag är lagledare och måste således vara på plats senast 08.30. Talibanen går inte upp på golvet förrän vid 15-tiden så när jag var ute igår kväll messade hon mig och tyckte att det var en jättebra idé att hon åkte med en kompis och ”dyker upp vid 13-tiden eftersom jag ändå inte tävlar förrän på eftermiddagen”. 

Själv gick jag upp 05.30.

Sa jag att det är lördag?!

LOADING..