Alla sätt är ju bra … utom de dåliga

Img 7357

 1. Anna skriver:

  Meh, nog för att jag visste att du skulle stripa din bil men jag förväntade mig att den skulle vara rosa, och att det var hela bilen 😉😂 Du fegade lite den här gången 😄

 2. Elenor skriver:

  Lite plåster på såren😂

 3. Cami skriver:

  Sadar lagade min fd kollega sin mil, den hade silvertejp overallt. Den var dessutom pippigul sa tejpen syntes pa lang vag, skamdes ganska rejalt varje gang jag fick skjuts till taget… hehe. Sen skaffade jag min egna bil har och vi fick sladd (nastan ner i en 100 meter ravin, tur som attan) och slog emot typ 10 sma stolpar och nagon skarm dar fram hangde lost, var inte direkt lage att aka till bilmek da vi var skarrade och langt hemifran sa da kom silvertejpen fram pa min fina orangea bil och fick kora hem de sista 700 km sa, ar val det som kallas karma antar jag.

 4. Så länge man kan laga med silvertejp är inget trasigt!

 5. Sådär ser det ofta ut i Frankrike, här lagar man ALLT med tejp! Rutor, backspeglar tejpas fast, bildörrar…
  När min man tejpade fast vår stupränna höll jag på att smälla av!!

  1. HAHAHAHA! Men vet du, det skulle lika gärna kunna ha varit min man!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..