ANNONS
Integritet på Tailsweep

Oh Lord, nu är stygnen väck!

/

I samarbete med Akademikliniken

Holy smoke, GISSA om jag räknade timmarna fram till jag skulle vara på Akademikliniken klockan 10.00 i går! Det här halslyftet har ju gått hur bra som helst men jag har haft det lite körigt på nätterna.

Ser ni häftklamrarna? Hade såna bakom öronen också. Plus att Dr Jonas Röjdmark även hade sytt.

Hur. Mycket. Som. Helst. Han höll ju på i över fyra timmar, så det var en del att fixa för att få bort halshelvetet. Jag har inte fått lov att sova på sidan, vilket har varit näst intill omöjligt då jag är en sidoliggare. Somnar på rygg men vänder mig och sen vaknar jag typ en gång i timmen av att det gör ont. Så fort jag vaknat och kommit upp så har värken försvunnit.

Igår var det alltså två veckor sedan operationen och både klamrar och sytråd skulle väck. Halleluja så glad jag var. Sjuksköterskan Charlotte, som jag träffade förra veckan, när en del av stygnen togs bort, var tackochlov den som skulle ta bort resten. 

Hon var superförsiktig så det kändes inte alls. 

Det enda jag har varit lite bajsnödig med var själva borttagningen av klamrarna. trodde det skulle göra så ont att jag skulle behöva be om narkos, men det kändes absolut ingenting!

Dr Röjdmark kom förbi och tittade. Konstaterade att det läker jättebra. Jag är dock extremt torr, både i hårbotten och i ansiktet och på halsen. Och svullen. Och gulgrön. Torrheten beror mest troligt på Descutan. Ett desinficeringsmedel man tvättar sig med innan operationen. 

Som synes är jag duktigt svullen på halsen och kommer så vara i flera månader. Dock är jag strax på väg tillbaka till Akademiklinken för att göra en LPG-behandling. Lymfdränage. Detta för att påskynda cirkulationen och därmed läkningen.

Sen ska jag köra äldsta dottern fram och tillbaka till Tove Tandläkare. Efter det till Kindahls Dansskola och hämta tävlingsunderlag. I morgon ska talibanen tävla i hiphop i Köping och jag är som vanligt lagledare. Drar hemifrån 06.45. Jippi.

… och med lite tur är min lilla pärla färdigfolierad idag. Ni kommer smälla av.

Maken också, hehe!

20
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00