Oh Lord, nu är stygnen väck!

I samarbete med Akademikliniken

Img 7223
Holy smoke, GISSA om jag räknade timmarna fram till jag skulle vara på Akademikliniken klockan 10.00 i går! Det här halslyftet har ju gått hur bra som helst men jag har haft det lite körigt på nätterna.
Img 7224
Ser ni häftklamrarna? Hade såna bakom öronen också. Plus att Dr Jonas Röjdmark även hade sytt. Hur. Mycket. Som. Helst. Han höll ju på i över fyra timmar, så det var en del att fixa för att få bort halshelvetet. Jag har inte fått lov att sova på sidan, vilket har varit näst intill omöjligt då jag är en sidoliggare. Somnar på rygg men vänder mig och sen vaknar jag typ en gång i timmen av att det gör ont. Så fort jag vaknat och kommit upp så har värken försvunnit.

Igår var det alltså två veckor sedan operationen och både klamrar och sytråd skulle väck. Halleluja så glad jag var. Sjuksköterskan Charlotte, som jag träffade förra veckan, när en del av stygnen togs bort, var tackochlov den som skulle ta bort resten. 

Img 7271
Hon var superförsiktig så det kändes inte alls. 
Img 7231
Img 7314
Det enda jag har varit lite bajsnödig med var själva borttagningen av klamrarna. trodde det skulle göra så ont att jag skulle behöva be om narkos, men det kändes absolut ingenting!
Img 7263
Dr Röjdmark kom förbi och tittade. Konstaterade att det läker jättebra. Jag är dock extremt torr, både i hårbotten och i ansiktet och på halsen. Och svullen. Och gulgrön. Torrheten beror mest troligt på Descutan. Ett desinficeringsmedel man tvättar sig med innan operationen. 
Img 7352
Som synes är jag duktigt svullen på halsen och kommer så vara i flera månader. Dock är jag strax på väg tillbaka till Akademiklinken för att göra en LPG-behandling. Lymfdränage. Detta för att påskynda cirkulationen och därmed läkningen.

Sen ska jag köra äldsta dottern fram och tillbaka till Tove Tandläkare. Efter det till Kindahls Dansskola och hämta tävlingsunderlag. I morgon ska talibanen tävla i hiphop i Köping och jag är som vanligt lagledare. Drar hemifrån 06.45. Jippi.

… och med lite tur är min lilla pärla färdigfolierad idag. Ni kommer smälla av.

Maken också, hehe!

 1. Minken skriver:

  Fast jag förstår verkligen inte dessa närbilder på nyligen plastikopererade kroppsdelar i allsköns äckliga färger.
  Vad vill du med det? Visa hur ont det gjorde eller hur tappar du är, eller?

  1. Men satan i gatan vilken jävla attityd. Tråkigt med nya läsare som poppar in och har troll i käften. Här inne har vi det bra så du får gärna steppa ut. Välkommen tillbaka när du kan uppföra dig och ha en trevlig ton!

   1. Minken skriver:

    Ingalunda en ny läsare, bara en som till sist ledsnade på alla närbilder av dig dig dig dig dig och plastik och slängde iväg en fråga om vad du egentligen vill uppnå?

    Fast det kvittar, din egobubbla kan ingen forcera, så fortsätt ha det roligt utan mig!

    Vinkevink.

    1. Du måste ha missat att det här är min, min och MIN blogg! Oavsett vad man tycker så har man fanimej en trevlig ton så jättemycket vink tillbaka.

 2. Åsa skriver:

  Jag måste bara fråga, hur i hela fridens fick du till det med skalmen på glasögonen mot stygn och klippsen? Det måste väl ha skaft?
  Kram

  1. Alltså, trust me: de har klämt satan emot…

 3. J skriver:

  Du, jag bor i Köping 😊. Kör du vilse eller behöver ngthojta till så fixar jag 🙋 😊.

  Vart ska ni vara?

  1. Ähum, vet inte, Kaplansgatan 3 står det i min kalender! Hojtar om jag inte hittar!

   1. J skriver:

    Hm skulle du till Kungsör…. Jag läste Köping men hursomhelst så är det nära så hojta till om ni behöver ngt. Ha en bra dag o discodunket😊

    1. Ähum, vet fan inte var jag är. Börjar på K i alla fall!😂

     1. J skriver:

      😂😂huvudsaken du är på rätt plats sen skiva samma vart du är❤.

      Jag vet vart du är minsann 😊. Ha det så bra o jag hejar på alla era dansare!!

 4. Pi@ skriver:

  Men herregud vilken jävla kommentar!?
  Vad sägs om att sköta sig själv och skita i andra?
  Avundsjuka är verkligen en vidrig sjuka.

 5. Monika skriver:

  Kanske ska tigga sig till lite öronplastik (Dumbo ligger i lä) också när du ändå är i farten att modulera om hela huvudet. Och hårfästet Mona… det måste du fixa. Väldigt högt!
  Få se nu vad du fixar med/underhåller på dagarna (tur du inte jobbar så mycket längre)

  ögonbryn
  ögonfransar
  vaxa bort oönskat hår
  botox/restylane i hela fejjan
  förstorar läpparna
  tänderna
  ansiktsbehandlingar i mängder
  färga hår
  opererat ögonlock
  opererat hals och dubbelhaka

  Har säker missat massor av saker som Mona Plastic Fantastic sysselsätter dig med i hyrda huset i finhooden. Du verkar vara supermorsan hela dagen som verkligen signalerar till sina döttrar att ALDRIG vara nöjda med sitt utseende.

  Trevlig fredag påre!

  1. Monika. Hur mår du? Bittra människor är det fulaste som finns och har svårt att tro att ingen håller med mig. OJ så illa du tycker om mig, men vet du, det gör absolut ingenting. Jag hör avundsjuka. Om än en ännu fulare egenskap än bitterhet. Och mitt ”hyrda hus i finhooden”. Menar du att jag är korkad som hyr så har du faktiskt helt rätt. Det kostar nämligen 26.000/mån i kallhyra. Tänka sig va! Men, även om jag har råd så kan man kan ju inte vara smart med allt. Jag orkar helt enkelt inte packa ihop allt en gång till plus att det finns fan inga hus på marknaden som jag vill ha. Lite tunt förstår du så nu bor vi så här åtminstone nåt år till, eller så. Men, vem vet, vi kanske hittar ett hus nästa månad att köpa och kan komma ner till 15.000/mån igen. Jag låter dig veta så fort det sker. Jag lovar … och ha en riktigt trevlig helg du med!

   PS, jag brukar inte släppa igenom personliga påhopp, i synnerhet inte när man inte vågar stå för dom utan använder en hittepå-mailadress. Men, ibland kan jag se igenom och jag noterar att du verkar i oerhört stort behov av kärlek. Hoppas på riktigt att du får en bra helg. Passa på att fundera lite kring hur du tänker kring anonyma kommentarer och vad det är som gör att du inte kan stå för dom fejs to fejs. För det du skriver skulle du aldrig våga säga till mig. Kan man inte det, well, då ska man nog ta sig en funderare ett varv till.

  1. Tessan skriver:

   Ursäkta, men varför är du så elak för? Om du inte gillar det Mona gör/säger så sluta läs bloggen. Ingen tvingar dig att läsa eller kommentera. Vad får du ut av att säga dumma saker till en annan människa? Hade du vågat säga detta till henne personligen? Om svaret är nej så behöver du inte säga nåt här heller. Har du inget snällt att säga så var tyst. Uppmuntra hellre och gör någon glad, den filosofin lever jag efter och det är mycket roligare. Hoppas du får en bra helg och tänk efter nästa gång innan du säger nåt negativt.

  1. Emma skriver:

   Vem tvingar dig att läsa Monas blogg om du inte gillar den? Kan inte vara bra för dig så jag rekommenderar att du låter bli så kan resten av oss som gillar Mona som hon är med både yta och djup få hänga här ifred?

  1. Cami skriver:

   Tank att det kan sticka sa i ogonen pa folk nar man valjer att gora nagot med sin egna kropp, forstar verkligen inte det, och att dessutom komma med en massa andra pahopp pa en manniska som man helt uppenbarligen inte kanner ar annu mer ofattbart. Vad var och en gor med sina pengar (och sin kropp) borde ju vara dennes ensak, man behover faktiskt inte spy ut sitt hat/avundsjuka. Som min pappa brukade saga ”Har du inget snallt att saga sa ar det battre att du haller kaften.”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..