Tips på fuskpälsar

Innehåller reklamlänkar

Apropå att fuskpälsar är superheta i år. Har hittat ett gäng jag tycker är fina. Det finns hur mycket som helst för både tunna och tjocka plånböcker!

B 2 5baa48c485c72
Den här gillar jag mycket. Enkel men ändå ett statement. HÄR hittar du den. 
B 7
En midjekort variant av ovan och utan krage finns HÄR. 
B 10
Kort svart med hög hals hittar du HÄR.
B 6
Hade jag inte redan haft en blå så hade jag köpt den här, lätt. HÄR!
B 8
Grönt är skönt … och dessutom billig, HÄR!
B 5baa4d1c066a6
Törs man sticka ut lite färgmässigt så skulle jag köpa den HÄR!
B 1 5baa4fcdf211a
En annan cool färg finns HÄR!
River
Alla säger ju att man inte ska bära vitt på vintern men det där har jag aldrig förstått. Tycker det är hur snyggt som helst. HÄR hittar du denna. 
River island
Ujuj, me like a lot. F a t t a r inte varför många av oss kärringar älskar leopardmönstrat men snyggt är det! HÄR finns den. 
B 5 5baa4d99e963d
En annan variant av krage hittar du HÄR. 
B 5 5baa52d42eb3f
Här är en kort jacka, HÄR!
10828681 1 beigeprint 5bab3ba9559ba
För den som verkligen vågar, HÄR hittar du den coolingen!
10494392 1 armygreenblacksta 5bab3ad92f06a
Cool päls med stjärnor HÄR!

Hoppas att ni hittar något ni gillar!

 1. Ragdoll skriver:

  Det är ju tur att smaken är som baken… inte min grej alls!

 2. Lena skriver:

  Hej, precis hittat din blogg och bara älskar den! Hööög igenkänning! Har för övr också gjort ett ingrepp på AK, i mars gjorde jag ett ansiktslyft och va på återbesök där förra veckan, ska göra en korrigering om ett par veckor på halsen som fortfarande är lite kalkonaktig. Härligt att du uppdaterar bloggen så ofta och bjuder på dig själv.

  Kram Lena

  1. Åh vad roligt att du både har hittat hit och varit på AK, varmt välkommen! Jag är näst intill befriad från nättroll och har sjukt jävla trevliga läsare, vilket du kommer upptäcka om du läser kommentarerna. Jag ska ta stygnen kl 10.00 och satan i gatan som jag längtar. Har så sjukt jävla ont bakom öronen. Har du haft det? Supersvårt att sova ordentligt eftersom jag somnar på rygg men rullar över på sidorna…

   1. Lena skriver:

    Ja exakt! Va skitjobbigt att sova pga stygnen bakom öronen, dock hade jag inga klamrar men ändå. Va superskönt att ta bort dem 😊

    1. Var du mycket bedövad i ansiktet? Jag har noll känsel på kinderna, öronen och lite av halsen. Det skulle komma tillbaka så småningom… Och; jag är torr som SATAN i ansiktet. Vågar inte smörja in mig med mina vanliga krämer så jag kör apotekets milda.

     1. Lena skriver:

      Var superbedövad just där du säger, det har fortfarande (6 månader senare) inte släppt helt. Jag gjorde även fettransplantation till kinderna som va lite insjunkna (de blir ju gärna det med åren, är 52 år). På det hela är jag nöjd och ännu nöjdare när halsen korrigerats säkert. 🙂

      1. Bra att få höra att det kan sitta i så länge. Ska göra LPG i morgon bitti för att få igång cirkulationen ordentligt.

 3. Elenor skriver:

  Hmm, 80 -talet ringde just och ville ha tillbaka sina klenoder😂 Måste hålla med L om att detta är verkligen inte det mest miljövänliga att klä sig i denna höst, bra för djuren visserligen men akryl som är det vanligaste materialet i fuskpäls, har enligt en EU-rapport den värsta miljöpåverkan av alla textilfibrer.
  Alla kläder av syntet släpper dessutom ifrån sig mikroplast när de tvättas som i sin tur hamnar ut i vattendrag och sjöar.

  1. Hmm, hade ingen aning om det. Varför förbjuds det inte? De fuskpälsar jag har är i polyester. Har jag för mig. En annan sak, din kommentar låg i skräpposten och jag fattar inte varför. Det vore ju en sak om de alltid gjorde det (i och för sig vore det också konstigt) men det brukar dom ju inte göra.

    1. Mycket intressant. Har en del att lära märker jag, tack!

     1. Läste inlägget i länken ovan och använder min ärvda minkpäls från 40- talet som är jättefin istället för att köpa plastpäls. Skulle jag tröttna på den tar naturen hand om den utan att det blir miljöfarligt avfall. Fodret är i silke, också hanterbart av naturen.
      Pälsen har min farmor haft och sedan min faster och nu använder jag den när det är svinkallt ute. Pälsen fanns ju redan så varför inte använda den?

      1. Helt rätt. Jag har aldrig förstått de som blir förbannade för att man har en päls som är gamman på sig. Stor skillnad på att köpa en ny riktig päls..

 4. Susanna skriver:

  Hej du fina 💖 Ligger Wilmer på Kungsholmen?! Alltid trott att det ligger i mina hoods, Bromma… inte underligt att jag inte hittar😂

  1. Yes darlo, på Bergsgatan 30. Över Tranebergsbron, fortstätt på Norrmälarstrand, sväng vänster vid Kungsholmstorg, genom korsningen på Hantverkargatan längre upp, först höger är Bergsgatan och poff: på vänster hörna ligger det!😂😂😂 … och ser du mig där så kommer du fram, okej?!

 5. Åsa skriver:

  Hej Mona!
  Älskar din blogg. En fråga, tävlingsdansar din dotter fortfarande? Min, som är yngre, gör också det och det var så kul att läsa om när du skrev om tävlingarna och dansen 🙂
  Ha det fint!

  1. Hej Åsa. Tack snälla du! Japp, hon tävlar. Vi har tävling i Kungsör nu på lördag! Hon har varit sjuk en längre tid så vi har missat ett par tävlingar. Hon är fortfarande inte okej så vi får se om hon kan vara med på lördag. Jag är lagledare så jag måste vara med ändå!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..