När projektledaren inte är på topp

Nu har jag varit konvalescent i en dryg vecka. Hushållet förfaller och satan i gatan som det märks överallt här i huset. Till skillnad från övriga familjemedlemmar så gillar jag ordning och reda.

Img 7003 5ba9cd48d9fdf
Fick en hjärtinfarkt härom dagen när jag öppnade kylskåpet. De bara trycker in allt huller om buller.
Img 7160
En kvart senare var det någorlunda okej. Jag ska göra i ordning mer ordentligt när jag är på banan igen men till dess får det se ut så här.  Jag försöker städa en gång i månaden så att man slipper upptäcka att man t ex har två st nya ketchupflaskor.

Hur har ni det i era kylskåp? Bor det konstiga gröna saker där eller håller ni det alltid toppfräscht?

 1. Mona.. är det gott m Cola?
  ”En kvart senare” o 5 burkar🤣

  1. Haha, n u fattar jag. Well, testa 6 tonåringar som har en sleepover. Då tar det oftast en minut!

 2. Sandra skriver:

  happ så där ser det typ ut hos oss med. Men med en yttepytte till kylskåp så har varje sak sin plats för att man ska kunna stänga dörren. så ordning är det iaf. Men spännande när man ska få in veckohandlingen för 2 vuxna och 2 barn i microkylen…

 3. Burr skriver:

  Det finns ett fiffigt lock för den som vill ha smörkniven i byttan. Googla på brelock, får ni se. 😁 (Sorry, vet inte hur man länkar….🤪)

 4. Jag kör med det smarta tricket att ha lådor till allt. En frukostlåda, en smaksättare, en tublåda, en snartgårviutsåanvändoss osv. Bara att lyfta ut och in, var sak på sin plats. Busenkelt att städa också, bara lyfta ut, torka av, lyfta in. Det skulle t o m din käre make ha svårt att misslyckas med. Eh… Nja, kanske inte. 😉

  1. Han kan misslyckas med ALLT! Bra idé för övrigt!

 5. Helena skriver:

  Inga lurviga, gröna oidentifierbara saker i min kyl men lite rörigt ibland. Jag har de senaste två åren blivit mycket bättre på att ta reda på rester i tid och slänger därmed mindre mat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..