ANNONS

Det här med att ha olika smak

/

Innehåller en reklamlänk 

Maken och jag har varit tillsammans i typ 25 år. Jag vet inte så noga eftersom jag inte tänker på det så ofta. Till hans förtret. ”Men herregud, HUR kan du inte veta när vi har vårt bröllopsdatum?!” (Vi har inte graverat våra ringar.) Well, äktenskapet i sig är förvisso viktigt för mig, men alla så kallade viktiga datum …. har fullt upp med att komma ihåg födelsedagar, som jag tycker är aningen more importante. Dock lär vi nog dö tillsammans. Även om vi kan bråka satan mellan varven eftersom vi är så vansinnigt olika, så är vi varandras ”love of the life”. 

Vi är väldigt olika. Tycker olika om det mesta när det kommer till ytliga saker. Jag tycker att han har noll smak till exempel. För givetvis är min smak outstanding, hehe. Hur som. Vi har ju jobbat ihop i över 20 år och de senaste 10 åren har vi jobbat med smidesprodukter. Vi säljer egendesignade ljuskronor, ljusstakar och en himla massa annat i den genren, till butiker i Norden. Grossister med andra ord. Min utomordentligt halvtaskiga hemsida, Designforhome.se (DFH), snickrades ihop i panik bara för er läsare för hundra år sen. Detta då många läsare undrade var man kunde köpa våra saker. Det blev lite lättare att slussa in alla där i stället för att sitta och leta reda på en eventuell återförsäljare på varje läsares hemort.

Jag gillar att gå på mässor som inköpare och hitta grejer just till DFH-sidan. Som bajssprejerna till exempel. Eller ta fram cashmereponschosar. Det är därför utbudet på sidan har n o l l röd tråd och layouten är anskrämlig. Måste dock ta tag i det snart.

Just ja, fick mail från fabriken om cashmerponschosarna i morse, de är färdiga för leverans på fredag. Alltså, då går de från fabriken. Ni som har valt swish måste börja tänka på betalning. Jag går ut i bloggen när jag fått trackingnumret från DHL så att jag vet exakt när de kommer. Ni som inte har beställt: HÄR! Världens skönaste och till grymt pris!

Maken och jag är som sagt väldigt olika. Bråkar ofta om vad som ska tas in eller om att han t ex ritar en ful smideshängare som han ”tror benhårt på”. Han är den som har kontakt med smedjan och han är den som därmed gör alla beställningar.

Img 5422
Efter att jag varit i Skåne för några veckor sedan kom jag hem för att se den här saken på köksön.
Img 5421
”Vad FAN är det där?!”
Img 5423
”Det är en … blomhållare!” sa maken, jättelycklig.

”Eh, tycker du på riktigt att den ska ingå i vårt sortiment?”

”Ja, den är jättefin!” sa maken, jättelycklig.

”Okej, glöm att jag är inblandad i dina smidesaffärer i fortsättningen och GLÖM att jag lägger in den i DFH’s sortiment! K o m m e r inte att hända. Det där var det fulaste jag har sett på flera år!”

Det är nog bra att vi börjat gå skilda vägar när det kommer till vår grossistverksamhet. Jag tänker fortsätta att hitta mina egna pärlor.

25
66

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00