ANNONS

Lite nytt i garderoben

/

Innehåller reklamlänkar

Eftersom jag har tråkigt så försöker jag roa mig lite. Kom på att det är höst och att man alltid blir glad av lite nya kläder. 

B 2
Tokfastnade för den här, på rea så klart. Du hittar den HÄR!

B 3

Den här är kanske lite somrig men den får påminna mig om sommaren när jag deppar i vinter. HÄR finns den.

B 4
Den här har jag i grått och har använt hur mycket som helst. Klickar hem denna färg nu då den kommer passa bra i höst, HÄR hittar du den.
B 5
Jag har ett par rosa typ sammetsbyxor med vita revärer, som jag aldrig har använt eftersom jag inte har hittat nån bra tröja/skjorta till. Måste nämligen ha något som täcker plattröven. Värsta jag vet när skinkorna fladdrar omkring fritt. Nu såg jag den här och ska testa. Enkel men snygg, HÄR finns den. 
B 5ba2924bf048b
27-åringen var hemma när jag satt och beställde så jag passade på att fråga om hon ville ha något. Hon har extremt mörka färger i sig själv och passar sjukt bra i starka färger. Hon valde den här gula (HÄR) som liksom allt annat jag visar finns i andra färger …
B 1 5ba292efe7857
… och eftersom hon har ett jobb där hon behöver se lite ”businessaktig” ut så åkte den här ned i varukorgen. HÄR hittar du den.

Det var veckans Ellos-tips och som vanligt finns det HUR mycket mer som helst att välja emellan!

0
37

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00