ANNONS

Lazy friday och när man blir en surkärring

/

Dagarna lunkar på och jag laddar batterierna så det räcker och blir över. Herregud, t ä n k om man aldrig hade något att göra, jag skulle få krupp. Att behöva ta det lugnt i flera veckor är inte min melodi märker jag. Det börjar växa mossa överallt nu. Jag får ju inte lyfta tungt eller böja mig framåt så det här med att packa ordrar, dammsuga, eller göra annat som innebär det är bara att glömma. Huset förfaller så jag hoppas att tiden ska börja gå lite fortare snart. 

Img 7021
Igår hade jag ”paket”-fredag. Hämtade upp paket på fyra olika ställen. Pressutskick och kommande samarbeten.
Img 7010
Var bland annat i Bromma Blocks och passade på att gå upp till Synoptik och hälsa på. 
Img 7012
Anna blir galen på mig när jag ska fota henne.
Img 7013
Men hon är aldrig tillräckligt snabb för att undgå min mobilkamera, hehe. Vi pratade om Bolivia-resan i april nästa år. De anställda på Synoptik får bara följa med en gång, vilket jag så klart förstår, men det hade varit roligt att få jobba med Anna igen för fifan så sjukt roligt vi hade det i Peru förra året.

Just det, glöm nu inte att lämna in era gamla glasögon i valfri Synoptik-butiker. Vi brukar ha med oss runt 8000 par glasögon vid varje resa så det går verkligen åt! Enda kravet är att de är hela. Jag träffade Andreas (Alcazar) härom dagen och sa att jag tänker ta med mig hans glasögon till Bolivia och hitta en match. Just nu är han inne i en tung rep-period med Alcazar eftersom de snart åker ut på sin avslutningsturné men om ett par veckor kan vi börja hänga igen. 

Img 7026
Eftermiddagen avslutades med en fikadejt på Vurma på Söder. Ett ställe jag aldrig varit på. 
Img 7028
Min fikadejt var LidbyLiving-Malin. Hon bor ju växelvis på Mallorca och nu kom hon direkt från Arlanda. Jag frågade om hon ville ha kaffe men hon sa att det var ”för sent” för det. ”Måste ha koffeinfritt.”

”Men vad fan, klockan är ju bara fem, skärp dig!” sa jag.

Img 7031
”Jamen, jag kan inte dricka kaffe efter tolv ens en gång .. och så fortsatte hon viskandes: ”inte efter att jag kom i klimakteriet!” Jag höll på att garva läppen av mig. Själv kan jag utan problem dra i mig en kaffe fem minuter innan jag ska sova.

Vi skulle bara ta en fika men det drog så klart ut på tiden. Körde hem henne och åkte vidare hem till hooden. För sent för att ställa mig och laga mat. Plockade upp maken och åkte till vår nya sushi-restaurang här i finhooden. Det har varit en helt annan restaurang där tidigare, Erssons, men samma ägare sadlar nu om till sushi. Glada i hågen klev vi in för att beställa take away. Blev upplysta om att det skulle ta 40 min. Inga problem eftersom vi hade Nisse med oss och passade på att gå på en promenad.

35 minuter senare går maken hemåt med Nisse och jag går in på restaurangen för att hämta maten. Vet att det är 5 min kvar så jag stressar inte. När tio minuter har passerat frågar jag var maten är. ”De jobbar för fullt”.

Tjugo minuter senare, alltså en timme och tio minuter efter beställningen är maten äntligen klar. En kvinna bakom mig är aningen mer lack än jag och säger: ”okej, jag kan alltså konstatera att det hade gått fortare för mig att sitta här och beställa in maten än att beställa take away …”

Jag kanske var på osedvanligt dåligt humör men jag kan säga att jag i n t e kommer äta där igen. Hade lätt kunnat köpa en ursäkt, eller en ”vill du ha ett glas vin under tiden” men när man inte får ett enda ”jag ber verkligen om ursäkt, vi är lite sena” då blir jag kärringsur på riktigt.

Idag är det lördagen den 22 september. Det kanske är läge att plocka in trädgårdsmöblerna eftersom det bara säger poff, så är det smällkallt vinterhelvete.  Sen ska jag och döttrarna ska åka till IKEA.

Ikväll är det bio och restaurang i Mall of Scandinavia med våra bästa kompisar.

Det blir en bra helg det här. Ännu bättre om jag kan bli ”frisk” igen så att jag kan gasa på lite. Har shitloads med beställningar som måste iväg.

2
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00