ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Veckans lärdom

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Uncategorized

I 27 år har jag haft samma rutin när jag kör in i parkeringsgarage; på det ställen som biljettautomaten är precis vid infarten så stannar jag bilen och köper mig en biljett.

Åker därefter vidare in i garaget, parkerar och går därifrån. inga konstigheter. Jag kollar naturligtvis noga innan om det är så att det finns någon skylt som säger att det är fullt i garaget. Då åker man inte ens in. Goes without saying.

Igår.

Gör som jag brukar igår. Kollar att garaget inte är fullt. Betalar. Kör in för att parkera.

Tokfullt.

Grattis QPark. 210 lättförtjänta pickadoller!

Mvh

Den siste idioten är uppenbarligen inte född än

Veckans lärdom

15
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights