Veckans lärdom

I 27 år har jag haft samma rutin när jag kör in i parkeringsgarage; på det ställen som biljettautomaten är precis vid infarten så stannar jag bilen och köper mig en biljett.

Åker därefter vidare in i garaget, parkerar och går därifrån. inga konstigheter. Jag kollar naturligtvis noga innan om det är så att det finns någon skylt som säger att det är fullt i garaget. Då åker man inte ens in. Goes without saying.

Igår.

Gör som jag brukar igår. Kollar att garaget inte är fullt. Betalar. Kör in för att parkera.

Tokfullt.

Grattis QPark. 210 lättförtjänta pickadoller!

Mvh

Den siste idioten är uppenbarligen inte född än

 1. Hanna skriver:

  När min dotter dog glömde vi checka ut från parkeringen på sjukhuset (var sån man drar kortet när man kommer och när man åker, vi glömde bort sett när vi åkte), tror det kostade 600 spänn, självklart var det inte det som var det jobbiga i den situationen, men kändes bara så sjukt, att inne nog med att vi åkte därifrån utan vår bebis, vi fick dessutom betala massa pengar mer än vad det egentligen kostade, självklart vårt fel, jag skyller inte på qpark, men kändes bara så tokigt (Vi bestred aldrig eller nåt, de ksnske h ass de visat empati men min erfarenhet av qpark är inte att de är de mest förstående).

  1. Men fy farao Hanna, jag beklagar verkligen din sorg!❤️

 2. Lisa skriver:

  Jag beklagar men din info förstår jag inte, kan du tydliggöra den?

  1. Jag betalade för parkeringen innan jag ställde bilen. Vad jag borde ha gjort, men som jag aldrig gör, var att fortsätta in i garaget och få det konstaterat att det var fullt. Betalade alltså, åkte in, noterade att det var fullt, och åkte ut därifrån, 210 kr fattigare. Hänger du med?

   1. Om du hade checkat ut när du åkte ut hade du inte förlorat lika mycket pengar. Det kan man göra i Q-parks rövarautomater.

 3. Tessan skriver:

  Du kan checka ut innan. Står t.o.m på parkeringsbiljetten ” kostnad om inte utcheckning görs: 210,00 kr”. Hur kunde du missa det 😂
  Vi brukar checka ut om vi står kortare tid än det som vi betalat för.

  Ha en underbar helg.
  Kram

  1. Blir så jävla trött på mig själv, hade ingen som helst aning om det. Å andra sidan är det första gången jag råkar ut för det. Och sista!

   1. Elenor skriver:

    Haha, det stämmer det där att ”man lär så länge man lever” Fast ibland kostar det också❣

   1. Tessan skriver:

    Nu vet du iaf hur det fungerar. Hade du inte skrivit det på bloggen hade du inte lärt dig det så du kommer åtminstone inte göra om samma misstag. Var glad för det. Kram ❤️

    1. Åh, you have NO idea hur mycket ni lär mig! Det är också därför som jag ofta frågar er läsare om råd.

 4. Pillan skriver:

  Men Mona, hade du stoppat in kortet i automaten igen innan du kör ut så avbryter du ju parkeringen! Check out next time!!

   1. Men brukar du inte checka ut annars när du lämnar p-huset? Är ju absolut bästa med att kunna checka ut tidigare så man bara betalar för dem tid som man använder 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..