Det här med att visa sig ute

Hade ett utvecklingssamtal inbokat den här veckan. Härom dagen tittade talibanen på mig och sa: ”Mamma, kan du maila skolan om en ny tid tack!”

Img 6865
Img 6866
Ähum. Antar att det var lika bra.

 1. Hur folk ser ut på utvecklingssamtal är verkligen inget av vikt tycker jag. Efter 25 år som lärare har jag mött alla möjliga människor. Det viktigaste är ju att alla bryr sig om sina barn.

  1. Håller med men talibanen var livrädd för att alla skulle tro att jag har åkt på stryk. Nu passade min ombokning bra då läraren också fått förhinder!

 2. Varför inte bara ta en schal om huvudet, som islamiska kvinnor ofta har.?
  kan ju bli jättesnyggt o så täcker det många blåmärken.
  Eller ett enkelt dok, som en nunna. Man behöver faktiskt inte visa hud, det går ju att täcka snyggt.

 3. Hold your horses. Tillfällen då Mona representerar sig själv …ja då funkar allt. Sopsäck- hoodie- dok- hijab – bandagelooken- gul&blå looken.
  Men ärligt talat om det hade varit din mamma som skulle komma till plugget ”looking like that”?
  Seriöst?
  Nä då hade man ju för fan emigrerat med falskt pass, allt för att undvika skämsdöden som upp till cirka 24 årsåldern är typ det plåsammaste man kan uppleva. Så som jag minns det i alla fall. ( tilläggas bör att jag var oerhört stolt över min snygga , smala och smarta morsa. Trots det har även jag fått smaka på hur skämsdöden känns….och det är f r u k t a n s v ä r t – på riktigt!!)

  Bra att du omboka Mona. Respekt och hänsyn premieras- hur mycket du än ” inte skäms”

 4. ÅH – herre j-r, vad UNDERBAR DU ÄR!!!!!!!
  Att ha möjlighet att sitta och tanka in dessa makalöst ljuvliga energier, som DU sprider, är så fantastiskt lyxigt. En gåva från UNIVERSUM – I löööve it
  TACK

 5. Håller helt och hållet med Skatan. Så jäkla bra beskrivet hur ett barn/ungdom upplever sina föräldrar. Så klart jag vet att när de blir äldre ändras också deras sätt att se och uppleva. Bra där Mona, att du lyssnade på talibanen. Och så klart jag visste du skulle göra det. Men hennes pappa…? Är det så att ni ville till skolan tillsammans eller är det så att det ”inte gillas” om bara han går på utvecklingssamtalen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..