ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Ni hundägare

Mina läsare

Nisse-My Love

Nisse har säkerhetsbälte i bilen men jag funderar på att införskaffa en hundbur. Googlade lite och hittade en sån här variant. Den är anpassad till just en Mini Cooper Clubman och skulle göra så att Nisse har rätt bra med utrymme. 

2085 123 skyddsgaller hundgaller 4 5ba118f177b01
Jag har googlat runt lite men kan inte hitta något som säger att man i n t e får ha det så här. Har någon av er exakt koll?

Ni hundägare

28
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.