Ni hundägare

Nisse har säkerhetsbälte i bilen men jag funderar på att införskaffa en hundbur. Googlade lite och hittade en sån här variant. Den är anpassad till just en Mini Cooper Clubman och skulle göra så att Nisse har rätt bra med utrymme. 

2085 123 skyddsgaller hundgaller 4 5ba118f177b01
Jag har googlat runt lite men kan inte hitta något som säger att man i n t e får ha det så här. Har någon av er exakt koll?

  1. Kolla på http://www.mimsafe.se . Deras burar är krocktestade och det finns modeller som passar i din bil. Har du dessutom Agria hundförsäkring så slipper du självrisken om det händer Nisse något vid t.ex. en krock.

  2. Jag har själv haft hundbur i många år i min Volvo, men jag har gått över till att ha dom i sele. Tycker inte det är bra med bur, man har ingen koll liksom över hur dom mår. Nu har jag flera hundar så det kan vara det. De gillade inte buren heller särskilt mycket.
    //Berith

  3. Jessica skriver:

    Köpte en canvasbur på Rusta. Den sätter jag fast i baksätet med säkerhetsbältet. Då kan jag ha koll på honom också.
    Vill inte ha Charlie i bagageluckan för han är en riktig pipsill när vi åker åker bil….

  4. Lastgallret borde du ha oavsett var och hur Nisse åker i bilen. Det skyddar mot flygande last från bagageutrymmet vid en eventuell krock.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..