Poo Pourri – smelling goood

Reklam för mina egna grejer

Jag ser att några av er har noterat att jag återigen tagit i bajssprejsoriginalet; Poo Pourri. Det är en amerikansk kvinna som uppfann den för några år sen. Jag hittade sprejen på Formex (fackmässa för inredningsbranschen) och trodde att det var ett dåligt skämt. Tills jag provade. Sprejen tar verkligen bort lukten och är på riktigt 2000-talet bästa uppfinning.

Problemet är företaget. Det är som sagt amerikanskt och de verkar tro att USA är det enda landet i världen. De exporterar world wide men servicen är katastrofal. Jag har bråkat mig blå med dom de senaste 4 åren och trots att jag är den som säljer överlägset bäst i hela Skandinavien, så behandlar de Sverige som ett u-land. Jag beställer och betalar och varorna kan komma flera veckor senare, eller så finns inte allt med som jag har betalat för. Bara problem.

Jag beklagade mig länge för en kompis, Jack-Jane, och till slut gjorde hon slag i saken och tog fram egen sprej. Det är den jag har sålt de senaste halvåret. Precis lika bra som förlagan. Det är eteriska oljor som kapslar in lukten och därmed gör att bajslukten inte känns över huvud taget.

Poo Pourri hade (har) en fotsvettssprej som är svinbra. Problemet med den är att den innehåller en kemikalie som inte är tillåten i EU. De lovade mig att göra om innehållet eftersom jag sålde oerhörda mängder av den, men … inget hände. Jack-Jane tog därför fram en miljövänlig variant som är jättebra, ”Fotvett”. (Alla bajssprejer över huvud taget är miljövänliga.)

Hur som. Både de amerikanska sprejerna och de svenska är precis lika bra och lika effektiva. Innehållet är detsamma, bara dofterna som skiljer dom åt. Dock är det flera av er som har efterfrågat Poo Pourri då ni tycker att deras flaskor är snyggare. Plus att det finns en större variant som man kan ha i badrummet. Jag får även fler och fler företag som köper in till sina kontor och då är det snyggare och mer praktiskt med en större flaska. 

Img 6829
Jag fick hem några hundra flaskor härom dagen och kommer fortsätta att beställa dom. Då och då. Detta eftersom deras track record som leverantör är helt värdelös. Nu har dom fått en ny exportchef som försöker smörja upp mig i brygga då jag som sagt varit den största inkomstkällan i Skandinavien för dom, men, jag tar en månad i sänder så vår vi se.
Img 6833
En ny doft från dom är ”Tropical Hibiscus”. Har inte testat själv ännu. De som säljer absolut bäst av alla i Poo Pourris serie är Deja Poo och Original Citrus, men alla dofter är en smaksak. Jag ger bort bajssprej till alla jag känner just för att det på riktigt är en sjukt bra produkt!

HÄR hittar ni hela vårt utbud.

 1. Marie skriver:

  Varje gång jag ser Janes sprayer i bild undrar jag om det är med mening, eller om ni är dåliga på grammatik? ’TOILETS PRAY’ ’FOOTS PRAY’ skall avstavningen vara en ordlek som iaf jag inte förstår?

  På fotsprayen ’fabulous feet deserves fresh shoes’. Feet är plural substantiv och plural verb har inget singular-s, korrekt engelska skulle vara ’fabulous feet deserve fresh shoes’. Grammatiskt felaktiga produkter ser inte särskilt snyggt ut, man accepterar det på en pizzameny eller om man handlar på Wish, men inte av ett svenskt företag i Sverige. Lite som kalsonger som heter Calvn Kline 😂

  1. Det är tillverkaren …. som har lite samarbetssvårigheter. Jane är fullständigt galen men det kom flera tusen flaskor och hon bestämde sig för att ändå behålla dom eftersom de var förskottsbetalda. De är snart slut så nästa vända är rättstavat … med typ pistolhot…

 2. Anna K. skriver:

  Vill du utöka din samling med porslinsskor? Min mormor har flyttat in på hemmet och ska inte ha med sig sin livssamling med porslinsskor.
  Jag själv får ärva sådana där porslinstallrikar som tanter samlade på förr som hänger på väggen 😂

 3. Therese skriver:

  Har också tänkt samma tanke som andra om designen på din kompis spray. Även om den funkar lika bra så är designen en viktig del, och poo-pourin är mycket finare, roligare, snyggare.
  Dock var den första designen av poopourisflaskan mkt snyggare o ”nättare” med mindre kork och transparent flaska än nuvarande flaska av poopurin som nu ser så klumpig ut med stora locket o helvita färgen på flaskan. Gillar inte alls den nya, även om etiketterna fortfarande är superfina.

  Så hoppas din vän gör en update på designen/ettiketterna så ska jag prova köpa hennes.

  1. Håller med dig om den första designen som PooPourri hade, de runda flaskorna. BRA mycket snyggare. För du menar väl den amerikanska varianten?

   Vad jag inte visst då var att de redan övergett den designen och för länge sedan börjat med denna nya, platta. Jag fick deras ”överskottslager”. Jane är dock lite mer för ”clean” design utan lull lull så jag gissar att jag kommer få fortsätta att beställa från USA för att kunna tillfredställa allas smaker!

  1. lena skriver:

   Äldre designen med den tuffa kedjan runt flaskhalsen finns hos Fruugo.se

   Jag köpte på mig ett gäng där, absolut finaste flaskorna att ge bort.

   1. Åh, håller med men de slutade tillverkas för flera år sedan så Fruugo måste ha ett gammalt restlager.

    1. lena skriver:

     Jo, dom tar nog snart slut. En vän handlar hos dig, fick en sån spray och måste säga att den fungerar bättre och är drygare. Sen gillar jag stilrena flaskor – men den här varianten är trots allt roligare att ge bort.

 4. Tina skriver:

  Nu har jag läst om dessa bajs-sprayer så många gånger så nu måste jag ju bara prova!!

  Är lite skeptisk till att det kommer att funka på familjens lång-bajsare (jag menar ska man spraya inför varje laddning kan det ju gå en halv flaska per toabesök) men har i alla fall bestämt det för att ge det en chans..

  Funkar det återkommer jag med beställning av en pall inom kort! 🙂

 5. Kristin skriver:

  Hoppas du mår bra! Tycker att du ser så fin ut trots stor op!😊
  Har nu beställt 2 st poo… har köpt av dig förut, så vet att dom är toppen! Håller med om att designen är finare.
  Krya på dig❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..