Designade brandsläckare

Reklam för mina egna grejer

Eftersom jag måste vila lite nu passar jag på att gå igenom lite grejer i datorn. Gjorde en jätteinventering  i somras av bland annat våra designade brandsläckare.

920009

En liten släckare som man har som komplement i hemmet, i båten, på landet … eller var man nu vill. Den är självklart godkänd enligt konstens alla regler. Dom är för tunga att hantera så jag tänker sälja ut hela lagret till kalaspriser, minst halva priset!

Bläddra med pilen så ser ni flera. Det finns massor av coola varianter, perfekta att ge bort.  Du hittar dom HÄR!

 1. JennyMW skriver:

  Släckaren med zebramönster, går den att få tag på? Hittar den inte på hemsidan. Fattar att ni säljer ut de som är är kvar. Men drar en rövare och frågar ändå/ Jenny

  1. Har dålig koll på vad som är kvar men om den inte syns på hemsidan så har dom sålt slut och vi kommer inte ta in dom igen. För dyra att skicka. Vi sålde shitloads till butiker men eftersom jag bara säljer till privatpersoner och maken sköter smide/tuppar till butiker, så tar jag bort dom ur sortimentet.

   1. JennyMW skriver:

    Tack för svar! Råkar du hitta ’en zebra’ i gömmorna, hojta gärna. Köper den direkt!
    Tack för att du förgyller min, och många andras vardag! Tack för att vi får vara med och glutta lite i ditt liv. Kram Jenny

    1. Åh, TACK, det är jag som ska niga och tacka. Ni är så oerhört viktiga för mig. På riktigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..