D-day

I samarbete med Akademikliniken

Good morning! Idag är det dags. Jag är fortfarande inte nervös men det lär väl ändra sig. Måste bara komma ihåg att be om syntetiskt morfin i stället för vanligt morfin, när de ska söva mig. Spyr som en babian annars.

Jonas Röjdmark ska ju operera mig idag och jag hoppas vid Gud att han inte är osams med frun, eller att hans bebis har hållit honom vaken inatt. Att operera halsen är tydligen lite halvsvårt så det krävs ju 100% mental närvaro också, hehe. Nej men skämt å sido, jag tror att plastikkirurger på den nivån är aningen mer proffsiga än att låta en eventuellt galen fru eller kolikskrikande bebis påverka deras arbetsskills.

Jag ska vara på plats nu 07.30 och får då reda på vilken tid jag ska opereras. Tror att  Jonas kommer in och säger hej också. Jefla tur att han inte läser bloggen för det här med att jag kanske fiser i sömnen och snarkar när jag är skittrött är kanske inget han behöver veta i förväg … om jag nu mot all förmodan lyckas undvika det. Är tillräckligt stressad över att han ser bra ut. Jefla tur att det inte är bopparna han ska fixa!

Hör av mig senare idag. Kommer mest troligt vara igång på Instagram. Lättare att posta kortare grejer där så det lär nog bli lite videosnuttar.

LOADING..