Min nya bil

Jag har nu åkt i min nya bil i en vecka och kan säga att jag stormtrivs. Var aningen tveksam eftersom jag åkt omkring i en Volvo jeep, eller ursäkta: Volvo XC90, i 15 år och varit Queen of the streets eftersom man sitter väldigt högt i dom. 

Img 6637
Nu är det go cart-feeling när jag kör. Talibanen har däremot stora problem: hon mår superilla varje gång hon sätter sig i den. Antar att det är en vanesak. Den är vansinnigt roligt att köra och ligger som en smäck i kurvorna. Det enda problemet är färgen. Har från början sagt att jag ska helfoliera den och jag bad er om tips. (Ber om ursäkt för att jag inte har hunnit svara på alla mail ännu, men det kommer!)

Fick en hel del bra tips och några av dom handlade om en och samma firma här i Stockholm. Men, som vanligt när jag ska göra något så tar jag in offerter. Vände mig till tre olika företag och fick prisförslag. Det företag som flera rekommenderat var också det företag jag till slut fastnade för. Inte så mycket för priset, eftersom jag inte kunde få ett exakt pris då det beror på vilken sorts foliekvalitet jag vill ha utan för att de hade klart bäst rekommendationer. Jag kollade upp lite referenser, sen bestämde jag mig. Priserna är ungefär detsamma överallt, verkar det som. 

Img 6678
Igår åkte jag dit för att välja färg. Bildekorstockholm.com ingår i Oparusic Reklambyrå AB. Det här är inget som helst samarbete men eftersom ni ger mig bra tips så för jag det vidare.
Img 6675
Hur som, igår var jag där för att välja färg. Det fanns hur många varianter som helst! 
Img 6676 5b97c1cf582d9
Har sagt att jag ska ha en specifik färg hela tiden men jag ändrade mig på mållinjen! Ägaren visade en 3D-film på hur det kommer se ut and I love it! Ni ska få se när det är klart men jag kan säga så mycket att det blir inte något glittrigt … som jag ville ha från början. Maken och 27-åringen deklarerade dag ett att de skulle vägra att åka i den om den blir blingad. 
Img 6677
Ägarens bil stod utanför och jag tycker att den är jättefin. Förstår varför det var flera som rekommenderade företaget för det gick fasen inte att se en enda skarv!

Det kommer ta ett par veckor innan den blir klar. SOM jag längtar. Problemet är att jag är rätt ensam om det i familjen. Hela släkten tycker att jag är en dåre, hehe!

   1. Har hjärnan full av snor och läste först ”skyddar mot stolpskott” 😂 Vore bästa uppfinningen om det funnits. Skulle folierat hela mig sj 😜😂 (grattis till nya lilla pärlan)

 1. Hej Mona!

  Klart du ska blinga bilen! Min Skoda Superb har leopardprint på motorhuven! Många som stirrar och kommenterar vill jag lova! 😂
  Ska bli spännande och se ditt resultat!
  Kram TessenT

 2. Cool bil, förstår Talibanen dock om man ör van att sitta högt. Men hon kan ju börja med atitta upp ist för ner i telefonen 😤🤣.
  Själv vill jag byta till högre bil..jar ju fyllt 50 och vill ha lätt att kliva in/ur 😬🤣. Själv kör jag go-cart i den tyska förortskombin och drömmer om en mini SUV så det ska det bli här näst en hybrid könns rätt. Folieringen är kul, kommer bli kanon bra 🤗🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..