ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jonas Röjdmark – my very new husband

/

I samarbete med Akademikliniken

För några månader sedan besökte jag Akademikliniken för första gången. Har många vänner som har passerat deras dörrar och jag var där för att träffa kirurgen Jonas Röjdmark.I morgon ska jag operera min hals. Den har ju varit en halv följetång i åtta är här i bloggen så ni trogna vet ju precis vad det handlar om. Jag är inte ett dugg nervös inför operationen men när jag skulle träffa herr Röjdmark första gången så var jag lite varm i pannan. Oavsett vem eller vilka jag gör samarbeten med så är my number one issue att det måste kännas rätt när människor är inblandade i samarbetet. Jag är en relationsmänniska och det går före precis allt annat. Vad det än handlar om så låter jag en god relation gå före även om det skulle kosta mindre att välja någon annan. Nu pratar jag lite om leverantörer och sånt i mitt dagliga arbete. Beställer hellre dyrare kontorsmaterial från någon jag gillar än lite billigare från nån jag tycker verkar lite mindre trevlig.

Ja, ni fattar.

Nu skulle jag alltså träffa Jonas Röjdmark, en av Sveriges skickligaste plastikkirurger. Det är ju inte direkt ett tandläkarbesök jag ska göra i morgon så jag var bra mycket mer stressad över mötet än jag ville tillstå.

Ähum. Jag föll som en fura. Älskar varma och avslappnade människor. Han gav ett extremt professionellt intryck utan att ha en stör i röven. Om man ska få mig att fastna på kroken så ska man ha lätt till skratt och ha humor, then I’m all yours. Jag har träffat plastikkirurger förut som varit übertrevliga men där jag känt att ”säljådran” varit lite för obvious. Sen uppskattar jag när man kan erkänna sina mindre begåvade områden, som man då avstår istället för att göra sken av att man är en mästare i allt.Operationen kommer ta runt 4 timmar och jag vet sedan tidigare att jag sover aldrig så djupt och skönt som när jag är under narkos. Min stora skräck är att börja toksnarka medan jag opereras. Maken påstår dessutom att jag fiser hej vilt när jag sover, så det är ju ännu värre.

Kul att ligga på ett operationsbord och prutta och snarka när man blir opererad av en snygg kirurg.

Nej men allvarligt, det här är förvisso ett lite trixigt ingrepp men det kommer gå bra, är inte särskilt orolig. Jag har jättelätt för blåmärken så jag räknar med att jag kommer se helt blåslagen och svullen ut under ett par veckor. Känner till människor som stannar hemma tills det försvinner men jag struntar fullkomligt i vad folk ska tycka. Kommer röra mig ute som vanligt och vill folk glo, be my guest. Jag kommer få sova över och åka hem dagen efter. Får dock inte köra bil då, vilket jag har full förståelse för. Sen ska de mesta av stygnen plockas bort någon vecka senare och resten två veckor senare.

Höll på att garva läppen av mig när jag läste på hemsidan:

”Den första tiden rekommenderar vi att du avstår träning och andra fysiska aktiviteter …..”

Eh, fat chance att jag skulle komma på idén att träna, hahaha! Inte förrän det har gått sex månader så har man det slutliga resultatet. 

Har jag väntat i 8 år kan jag lätt vänta i sex månader och jag kommer gifta mig med Herr Röjdmark när jag är färdigläkt.

Hejdåhalsjefel

18

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00