ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Hur ofta gör ni?

Uncategorized

Jag var på en ansiktsbehandling härom dagen. 

Img 6204
Närmare bestämt på Dermalogicas nya flaggskepp på Söder. Deras produkter finns ju på var och varannan hudvårdssalong då det är det främsta hudvårdsmärket i Sverige men, de har ingen egen salong. Eller: de har inte haft det förrän nu. Öppnade i våras men jag har inte hunnit testa tidigare. 
Img 6206
Img 6235
Img 6208
Jag använder tre-fyra olika hudvårdsmärken, olika ofta och Dermalogica är ett av dom. Deras rengöring går inte av för hackor. 
Img 6236
Den här serien använder talibanen och hon älskar den. Perfekt för en tonårshy.
Img 6210
Skrattade lite när jag såg den här tvättvanten. Har en sån och jag använder den varje dag … 
Img 6209
… hade dock ingen aning om att det är så här man ska ha den och rengöringskrämen när man inte använder den!
Img 6212
Jag har gjort en del ansiktsbehandlingar i mina dagar men det är faktiskt första gången jag legat på en säng som hade inbyggd värme, sjukt skönt!
Img 6230
Att gå till frisören, få en pedikyr och en ansiktsbehandling är det BÄSTA jag vet. Älskar professionella utövare och jag älskar känslan efteråt. Bokade en 60 minuters behandling och njöt varenda sekund. 
Img 6211
Lovade mig själv efteråt att jag måste bli bättre på det här för jösses som man laddar batterierna. Nu ska jag bara leta upp en bra fotvårdssalong, sen är jag fit for vintern!

Hur ofta går ni på sånt här?

Hur ofta gör ni?

37
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.