ANNONS

Min beundran för duktiga entreprenörer

/

Under åren som egen företagare har jag insett det hårda arbete som krävs för att man ska lyckas. Isabella Löwengrip (Blondinbella) är ett levande exempel på det. Så mycket skit hon har fått utstå men hej och hå vad hennes arbete har lönat sig … och lönar sig. All cred till henne. Det finns många jag beundrar och make up-artisten Linda Hallberg är ytterligare en. Jobbat sig upp inom sitt segment och förverkligade sin dröm om ett eget sminkmärke för ett par år sen, Linda Hallberg Cosmetics. 

Img 4809
Härom veckan fick jag ett pressutskick. Nu lanserar hon bland annat setting powder och en glass primer. Pudret kommer i tre nyanser men är nästintill färglösa, vilket gör att det fungerar på i stort sett alla hudtyper.
Img 5466
Vill du ha en mindre blank yta så är det här grejen för dig plus att den är mycket ”kameravänlig”. Gillar du kamerafilter så kan du lägga ner det nu, för det behövs inte. Kostar 279 kr.
Img 5471
Glass primern ger en mer lyster/glow men, som med så många andra av Lindas produkter, som för övrigt är veganska, så har den flera användningsområden: på läppar, blanda med foundation eller rouge … eller läppstift. Kostar 249 kr. Jag har inte provat den ännu men hör av andra att den är fantastisk. 
Img 5602 2
Däremot är jag en sucker för settingpudret. Superbra. En nackdel dock: burken kunde dock vara dubbelt så stor.

Grattis till en svinbra produkt Linda, Aida och resten av gänget på LH Cosmetics, its a keeper men som sagt: make it bigger!

1
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00