Packa, rösta, packa lite mer, fika, packa, bli fin .. & packa ännu mer

Varje dag är det samma rutin: upp tidigt, in i duschen, frulle, ut med Nisse och sen packa bajssprejer och andra varor. Senast 10.00 måste åtminstone merparten vara klart då DHL kommer antingen 10.00 eller 14.00, beroende på chaufförens schema.

Prick 10.00 igår hade jag en dejt med Magdalena. Hon åker till Thailand idag och blir borta i flera veckor så vi passade på att ha en långfika som inleddes med att förtidsrösta.

Img 5682
Img 5683
Img 5694
Img 5690
Vi var rörande överens så det gick ganska fort. Fick dock lära oss att om vi ångrar oss så kan man faktiskt ändra sig, ända fram tills de stänger vallokalerna. D e t hade jag ingen aning om.
Img 5691
Även om mobilen finns så kommer vi inte att ses på flera veckor, men den här resan är mer än välbehövlig för Magdalena och jag kan ju erkänna att jag är aningen avundsjuk. Vila själen och bara vara med sig själv. 
Img 5710
Åkte hem och packade lite mer ordrar sen tog jag en paus och drog bort till det lokala fiket för en lunchbrejk. 
Img 5623
Tillbaka hem. Svara på mejl och sen åkte jag in till Wilmer och hämtade Malin. 
Img 5714
Vi åkte vidare  till Jouli på Salong Bond.
Img 5715
Både Malin, jag och Joulis mamma: tatto-Nettan, hade klipp- och färgtid. Så här glada blir dom när jag drar fram mobilkameran.
Img 5720
Alltså, finns det något skönare än att gå till frisören och bli av med det gråa håret?
Img 5719
Jouli avslutar alltid ursköljningen med en massage. Sjukt skönt.
Img 5723
Nån som inte uppskattar vare sig ursköljning (”tycker inte om och få vatten över huvudet!”) eller massage är Nettan. 
Img 5727
Kolla hur hon grimaserar! Hon måste vara helt felvaggad. VEM tycker inte om huvudmassage?!
Img 5734
Det är den andra, eller om det är den tredje, gången vi gör det här tillsammans och vi kommer se till att det blir en tradition.

Fredag idag. Härligt. Packar ordrar och ska till tandläkaren. Har haft en paus med min tandställning men ska på’t igen. … och lite nya fransar på det.

Har inte lagat middag på hela veckan så man kanske skulle överraska maken lite. Han tror att jag har sagt upp min hushållstjänst …

 1. Sus skriver:

  Ha ha…. letar efter namnet på en viss gammal dam. Instagrampersonlighet som jag inte kommer ihåg vad hon heter. Säkert närmare 100.
  Till slut googlade jag på ”Cool tant” och höll på att skratt ihjäl mig när bla. en bild på DIG dök upp!!
  Så då vet du vad du är: en cool tant 🙂

  Pöss på dig från en annan tant
  Sus på Önska (i Västerås)

   1. Menar du Dagny Carlsson 106 år gammal? Häftig dam det…..

 2. MissC skriver:

  Vadå ändrar sig. Hur fungerar det??? Jag kanske är dum men jag fattar inte… stoppar de inte rösterna i valurnorna?

  1. Eva skriver:

   Jag vet att man kan ändra sig men har också funderat på hur det går till, haha😂

  1. Erika skriver:

   Jag jobbar med valet, och ja, det går att ångerrösta. Har du förtidsröstat kan du dock enbart ångerrösta på själva valdagen. Förtidsröstar du två gånger då blir båda rösterna ogiltiga. Lådan förtidsrösterna läggs i är en uppsamlingslåda, den töms varje dag och förtidsrösterna transporteras på valdagen ut till det de distrikt rösterna tillhör. Först när vallokalen stänger läggs valkuverten från förtidsrösterna ner i valurnan. Därefter öppnad urnan och rösterna räknas. Det är för att valhemligheten ska bevaras.
   Hoppas att det blev lite klarare för dig!

  1. Tina skriver:

   När man förtidsröstar så stoppas röstkortet i ett kuvert tillsammans med röstkuverten. Om du sen ångrar dig och röstar i din vallokal på valdagen, så prickas du av på röstlängden och din förtidsröst kan sorteras bort med hjälp av röstkortet. Typ.

  1. MissC skriver:

   Tack Erika och Tina. Nu förstår jag hur det fungerar. Och tack Eva, det känns lite bättre att man inte är ensam…😂

 3. Biggan skriver:

  Huvudmassage är det bästa som finns… Efter kärlek och god mat då.. Men apropå något helt annat. Hur har det gått med Nisses vakterier sen. Fick ni kontaktat någon hundcoatch? Eller är han fortfarande The big boss över matte?

  1. Vi träffade en hundcoach som hjälpte oss/honom. Han har blivit mycket, mycket bättre så det är bara att fortsätta att träna. Dock tycker han fortfarande inte om barn…

 4. Kika skriver:

  Vet du, jag drömde om dig inatt. Eller snarare om din man. Fast det var det inte heller riktigt, det var David Hellenius som gjorde en parodi på din man. Sjukt kul, nåt om att han klarade sig utmärkt, för han hade en typ Smirnoff Ice + en påse chips om dagen…

  Nä, jag tar inga droger. Alls. Jag lovar

 5. DDT skriver:

  Jag är team Nettan. Avskyr huvudmassage. Men jag tycker också att spa-behandlingar är så outhärdligt tråkiga att det är direkt jämförbart med tandläkarbesök. Så, JA, jag är nog felvaggad.

  1. Haha jag.går.hellre till tandläkaren jag också än åker på Spabehandling…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..