Packa, rösta, packa lite mer, fika, packa, bli fin .. & packa ännu mer

Varje dag är det samma rutin: upp tidigt, in i duschen, frulle, ut med Nisse och sen packa bajssprejer och andra varor. Senast 10.00 måste åtminstone merparten vara klart då DHL kommer antingen 10.00 eller 14.00, beroende på chaufförens schema.

Prick 10.00 igår hade jag en dejt med Magdalena. Hon åker till Thailand idag och blir borta i flera veckor så vi passade på att ha en långfika som inleddes med att förtidsrösta.

Vi var rörande överens så det gick ganska fort. Fick dock lära oss att om vi ångrar oss så kan man faktiskt ändra sig, ända fram tills de stänger vallokalerna. D e t hade jag ingen aning om.

Även om mobilen finns så kommer vi inte att ses på flera veckor, men den här resan är mer än välbehövlig för Magdalena och jag kan ju erkänna att jag är aningen avundsjuk. Vila själen och bara vara med sig själv. 

Åkte hem och packade lite mer ordrar sen tog jag en paus och drog bort till det lokala fiket för en lunchbrejk. 

Tillbaka hem. Svara på mejl och sen åkte jag in till Wilmer och hämtade Malin. 

Vi åkte vidare  till Jouli på Salong Bond.

Både Malin, jag och Joulis mamma: tatto-Nettan, hade klipp- och färgtid. Så här glada blir dom när jag drar fram mobilkameran.

Alltså, finns det något skönare än att gå till frisören och bli av med det gråa håret?

Jouli avslutar alltid ursköljningen med en massage. Sjukt skönt.

Nån som inte uppskattar vare sig ursköljning (”tycker inte om och få vatten över huvudet!”) eller massage är Nettan. 

Kolla hur hon grimaserar! Hon måste vara helt felvaggad. VEM tycker inte om huvudmassage?!

Det är den andra, eller om det är den tredje, gången vi gör det här tillsammans och vi kommer se till att det blir en tradition.

Fredag idag. Härligt. Packar ordrar och ska till tandläkaren. Har haft en paus med min tandställning men ska på’t igen. … och lite nya fransar på det.

Har inte lagat middag på hela veckan så man kanske skulle överraska maken lite. Han tror att jag har sagt upp min hushållstjänst …