ANNONS

Hur man rymmer hemmet när maken är sjuk

/

Det finns en reklamlänk i inlägget

Amen alltså give me some strength. Maken är förkyld. Oh sweet Lord som det ojas och stönas här hemma. Ni som läst mig länge vet ju att jag inte är nån större aspirant när det kommer till att sätta på sig sjuksyrrestassen. Jag är helt värdelös på att hand om honom när han är pipig. Tycker bara han är skitjobbig. Beror möjligen på att jag själv sällan är sjuk och är typen som biter ihop tills jag blir frisk.

Not him so much. Började gårdagen early birdy med att packa bajssprejer så det stod härliga till. Ett par timmar senare, vid 9-tiden vaknade den dödssjuke till liv så då var det bara att dra fort som attan innan pip-orkestern satte igång

Img 5626
Hade så jäkla bråttom hemifrån att jag glömde sätta på mig mina ringar. Jag går ju inte en meter utan dom så det kändes aningen naket. 
Img 5629
Hade lite ärenden på stan och när jag var klar med dom sladdade jag förbi Mats och Carina på Calou. 
Img 5631
Hade beställt lite skor som nu kommit.
Img 5633 2
Mats satt barfota och jobbade. ”Ja, jag kör lite Ernst här …”.
Img 5635
Jag får ofta komplimanger när jag har dessa rosettskor och tandläkar-Tove var den senaste i raden. Var tvungen att beställa ett par till henne eftersom hon är precis lika galen i rosa som jag är och de var dessutom på rea. (HÄR) Ska överraska henne på fredag när jag ska till hennes nya klinik inne i city. 
Img 5641 5b869d8019ad4
Dessa har jag köpt. Kolla noga på skinnet, det är svart och guld.
Img 5642
Framgår inte jättebra här men är SÅ snyggt! Dessa boots med dragkedja finns bara i en upplaga av den enkla anledningen att butikerna inte har vågat köpa in modellen. Fegisar. Det är så det funkar: Calou ställer ut på fackmässor och butiksägarna kommer och lägger ordrar. Som alltid när det gäller mode så är man ute en säsong före. Det butikerna beställer på mässan i augusti kommer våren efter 0ch det som beställs i januari kommer först till hösten/vintern. Dessa boots var det för få som vågade beställa in så Calou beslutade att inte ta modellen i produktion. Alltså finns bara detta provex och nu är dom mina, hehe!
Img 5637
Jag hade beställt bootsen i mitten men när Carina tog fram den bruna här så blev jag osäker. Tycker den är supersnygg. Fick hem båda för att känna efter. 
Img 5640
Dessa beställde jag tidigare i somras men har inte hunnit förbi och hämta dom. Supersköna. 99% av deras skor och boots har en rågummisula vilket gör att de är oerhört sköna att gå i. Jag har grymma problem med ryggen och Calou är de enda skomärke jag kan ha hela dagarna utan att jag får ont. Dessutom är många modeller tidlösa varför man kan ha dom år ut och år in. Jag har kört Calou i flera år och tröttnar aldrig!
Img 5639 2
Sen sålde Carina på mig dom här silverpjucken. Har aldrig haft den modellen förut och var först tveksam till just silverfärgade men den har blivit en storsäljare hos dom, just för att den sticker ut och är kaxig. Gummisula så klart.

Måste ju vara lite wild´n crazy ibland så nu gör det inget om hösten kommer så jag kan börja använda dom.

Img 5664
Efter det drog jag till Malin på Wilmer Kaffebar för lunch. 
Img 5645
Åt jordens godaste pastasallad och Malin blir helt galen på mig när jag lägger ut bilder på maten när den ser ut så här eftersom det bara är jag som får det ”fulserverad” plus att jag får miniportioner. 
Img 5661
Img 5657 2
Alltså, det var SÅ gott. Fick med mig hem till talibanen och den dödssjuke.

Gårdagskvällen ägnades åt att packa bajssprejer. It never ends!

17
52

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00