Jag ä l s k a r att vi bajsar så mycket!

                                                                                                                 Reklam

Img 5623
Det är ju så himla roligt att bajssprejerna är en succé. Man pratar ju oftast inte om bajs men jag har bestämt mig för att jag ska bli the Queen of bajs. Herregu’ så glad jag är för alla mail där ni berättar hur tacksamma ni är för att den här sprejen finns. 
En gång i veckan åker jag till Jack-Jane och hämtar sprejer. Nu är ju ”Shit Happens” slut hos henne men jag har några kvar. (Hon har beställt mer från tillverkaren så det kommer.)

Jag kommer tjata hål i huvudet på er om att ni måste köpa det här för det är verkligen sjukt effektivt. Luktar i n g e n t i n g och är en svinbra present!

Blir extra glad över de som mailar typ; ”äh, har inte trott riktigt på det här men ville testa och Jesus så bra det är!”

HÄR hittar ni dom, det finns flera dofter och det finns även en sprej mot fotsvett.

 1. Kristin skriver:

  Hallå, Om man beställde ett stycke bajsspray tillsammans med en poncho så kommer båda i samma paket, eller? 🤪

 2. Gnu skriver:

  Önskar ni kunde uppfinna spray or medel mot de som inte gör rent i toaletten efter sig.. lukt o lukt men att se allt vad människan innan gjort är lika äckligt som dålig lukt..

  1. Oh hell yes, tänk om man ändå kunde göra det!

 3. Jenny skriver:

  Ja herreguuud va du tjatar!😉 Men nu har jag gjort slag i saken å beställt så det e ju effektivt me tjat😂👌😁Ha en fin kväll! Kram Jenny

  1. Har precis packat din order så den går i morgon och du har den på fredag!

   1. Jenny skriver:

    Toppen! Då kan jag ta me den när jag drar till Sthlm i helgen å springer tjejmilen,ska bo på hotell me syrran å barn👍Jag vet,galet men i ett svagt ögonblick lovade jag visst syrrans dotter att springa me henne😱😂Kram Jenny

    1. Du är fan inte klok …. men det är jävligt strongt!

 4. Malin skriver:

  Beställde lite sprejer fick då även se rean på dolly jeansen, vilken storlek motsvarar 30? Kan jag ha dom som i normala fall har L? ☺️ Med vänlig hälsning, malin

  1. Dolly-jeansen är normala i storlek. Jag har large och kör storlek 30…

 5. Ulrica skriver:

  Åh tänkte jag när jag såg bilden!
  Miniflaskor med bajsspray i nyckelringsformat! Perfekt på nyckelknippan och alltid med när det behövs! Men det var det ju inte…men visst hade det varit smart?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..