Jag ä l s k a r att vi bajsar så mycket!

                                                                                                                 Reklam

Img 5623
Det är ju så himla roligt att bajssprejerna är en succé. Man pratar ju oftast inte om bajs men jag har bestämt mig för att jag ska bli the Queen of bajs. Herregu’ så glad jag är för alla mail där ni berättar hur tacksamma ni är för att den här sprejen finns. 
En gång i veckan åker jag till Jack-Jane och hämtar sprejer. Nu är ju ”Shit Happens” slut hos henne men jag har några kvar. (Hon har beställt mer från tillverkaren så det kommer.)

Jag kommer tjata hål i huvudet på er om att ni måste köpa det här för det är verkligen sjukt effektivt. Luktar i n g e n t i n g och är en svinbra present!

Blir extra glad över de som mailar typ; ”äh, har inte trott riktigt på det här men ville testa och Jesus så bra det är!”

HÄR hittar ni dom, det finns flera dofter och det finns även en sprej mot fotsvett.

 1. Asså jag har vart på väg att köpa flera ggr ända sen ni hade dom ”gamla” sprejerna men har snålat pga hatt att betala frakt 😂😂
  Men ska fan beställa nu. Hänger inte med i dofterna på dom nya dock. Vad har shit happens för doft? Dom andra står ju doften på flaskan.

  Med vänlig hälsning,
  Snålis

 2. Jag blir trött lessen o förbannad på den här jäkla reklamen och som alltid JAG JAG JAG ta hänsyn vet ingen ens hur man stavar till

  Som sagt är övertygad om att ni som använder dom här sprejerna inte har tänkt ett ögonblick på att det finns människor som är doftöverkänsliga som inte kommer kunna använda toan efter ni har förpestat luften….

  Jag är doftöverkänslig och nu är det så illa att jag kräks av starka dofter och jag uppskattar bajsdoften nåt enormt istället för en massa parfym

  Jag blir oxå så förbannad över att ingen kan tänka längre än vad näsan räcker utan bara vara så egoistisk som det går

  Och japp jag hatar dina inlägg om parfymer o annat och speciellt dom jävla bajssprejerna

  Jag blir även så förbannad över att dom flesta kommentarerna kommer att handla om hur petig o känslig jag och många är o det är helt omöjligt att visa hänsyn för det är ju sååå jobbigt 😡😡

  1. I hear you, I hear you och jag fattar att det är jobbigt. Wilmer-Malin är extremt känslig för dofter, så pass att hon inte får nån vanlig huvudvärk utan hon får svinont i lederna. Är det för mycket parfym (värst är de som innehåller vita blommor) så måste hon lämna lokalen. Not so easy att driva ett café då. När vi ses har jag aldrig parfym på mig. Jag förstår dig samtidigt som jag bara inte kan sluta att sälja dessa sprejer då de hjälper så oerhört många som har riktiga issues med att gå på toa. Förlåt.

  2. Doftöverkänslighet är i de flesta fall ett tecken på att kroppen är överbelastad av något som den uppfattar som en förgiftning, därför brukar avgiftning genom ört- och näringsterapi ha god effekt. I övriga fall brukar Body Code-terapi kunna hjälpa.

   1. Anne:
    Hoppas verkligen du inser att det är skillnad på bajslukt och parfym och att vi är många som reagerar på dofter/lukter. Kemiska dofter kan ställa till det ordentligt för mig som astmatiker. Naturliga lukter orsaker mer sällan allergiska besvär även fast naturliga lukter inte jämt är trevliga.

  3. Och jag är allergisk, överkänslig av personer som uttrycker sig på det sättet. Helt ok att säga vad man tycker, men inte med ett språk som innehåller ”förbannad, egoism, hatar”. Vet det finns överkänsliga personer vad gäller både dofter och annat och har full förståelse för vad det innebär. Men att uttrycka sitt tyckande med ord som ovanstående, det tycker jag inte är ok.

 3. Åh tänkte jag när jag såg bilden!
  Miniflaskor med bajsspray i nyckelringsformat! Perfekt på nyckelknippan och alltid med när det behövs! Men det var det ju inte…men visst hade det varit smart?

 4. Beställde lite sprejer fick då även se rean på dolly jeansen, vilken storlek motsvarar 30? Kan jag ha dom som i normala fall har L? ☺️ Med vänlig hälsning, malin

 5. Ja herreguuud va du tjatar!😉 Men nu har jag gjort slag i saken å beställt så det e ju effektivt me tjat😂👌😁Ha en fin kväll! Kram Jenny

   1. Toppen! Då kan jag ta me den när jag drar till Sthlm i helgen å springer tjejmilen,ska bo på hotell me syrran å barn👍Jag vet,galet men i ett svagt ögonblick lovade jag visst syrrans dotter att springa me henne😱😂Kram Jenny

 6. Önskar ni kunde uppfinna spray or medel mot de som inte gör rent i toaletten efter sig.. lukt o lukt men att se allt vad människan innan gjort är lika äckligt som dålig lukt..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..