ANNONS

God morgon från Göteborg

/

Innehåller en reklamlänk till en blus…

Herregud vad jag ska börja åka hemifrån då och då. Sjukt skönt att byta miljö!

Img 5502
Tidigt igår morse åkte jag ut till partihallarna strax utanför Stockholm och köpte jätefina liljor till Johanna och hennes releseparty igår.
Img 5501
Jag älskar att handla där då kvaliteten på blommorna är överlägsen.
Img 5504
Några timmar senare tog jag tunnelbanan in till stan. Det är ju märkligt; jag är en tvättäkta stockholmsböna men satan i gatan så stressad jag blir när jag är på t-centralen.
Img 5505
Det händer ju inte jätteofta att jag är där och mycket är ombyggt sedan jag var tonåring men den här är kvar, den så kallade ”bögringen”. När jag växte upp så var det ett populärt ställe för homosexuella. Man ställde sig där och inväntade likasinnade … för att sen gå därifrån och fortsätta att … lära känna varandra. 
Img 5506
Blommorna jag köpte vägde shitloads och var hur långa som helst. Alla glodde när jag gick förbi.
Img 5508
Hade tänkte jobba hela tågresan men råkade sätta på en dokumentär. 
Img 5510
Det fanns för övrigt andra kompisar som också skulle till Göteborg. Dock skulle Andreas och resten av Alcazar spela in nåt program för SVT. 
Img 3102

Vi pratade om mina bajssprejer just som Andreas skulle på tågtoan. Han har inte fått någon av mig tidigare så jag fiskade upp en flaska. En kvart senare bekräftade han att den funkar asbra!

Img 5512
Här bor jag. Ska snart checka ut.
Img 5518
Fick ett väldigt varmt mottagande av hotellet! Jag dricker ganska sällan, dels för att jag inte är jätteförtjust i alkohol men också för att jag har valt att alltid ta bilen var jag än ska.
Img 5520
Dock inte det här dygnet så jag korkade upp flaskan på stört. (Svinsnygg blus hittar du HÄR!)
Img 5522
Dock inte jättesmart att dricka skumpa när man inte har ätit lunch. Det gick rakt upp i pallet. 
Img 5523
Var tvungen att fota av rumsnyckelfoldern. Har en tendens att glömma var jag bor nämligen.
Img 5515
Tog med mig blommorna och åkte ned till den lokal vi skulle vara i på kvällen. Relesepartyt skulle hållas här på hotellet. Stort gilla på att sova på samma ställe som man är på party!
Img 5530
Jag gillar och fixa så när det blev lite oj-det-körde-ihop-sig-lite så gjorde jag i ordning 200 goodiebags. Jag är van vid att jobba snabbt så det tog inte så lång tid. När jag var klar skulle jag gå upp på rummet en snabbis men bestämde mig i sista sekund för att i stället gå bort till centralstationen och köpa något att äta. När jag kom ned i lobbyn stod två kvinnor där. De hade precis kommit in på hotellet och jag höll på att gå förbi dom när jag blev stoppad. 
Img 0547
Det var två bloggläsare som sett på Instagram att jag bodde på hotellet. Vi gick över till centralstationen och fikade. Doris till vänster och Elisabeth till höger. Elisabeth har läst mig nästan från början, i närmare 12 år. HELT sjukt men så jäkla kul. Båda två var så himla trevliga och jag blev återigen påmind om hur lyckligt lottad jag är.
Img 5538
Jag har ett frikort. Henke. Vi har snackat om honom förr här inne. Det visade sig att det även är Doris frikort. Jag upplyste henne vänligt men bestämt att eftersom jag är äldst så går jag före tacksåmycket.
Img 5536
Då trumfade hon med att dra fram mobilen och visa ett kort på henne och Henke. Jag hade inte så mycket att komma med då kände jag. Så jävla orättvist.
Img 5541
Doris var tvungen att dra efter ett tag men jag satt kvar med Elisabeth. Apropå roligt jobb: hon jobbar som teckentolk. Det har varit SÅ roligt att läsa vad ni jobbar med i mitt tidigare inlägg. Slås av hur många olika läsare jag har här och blir varm i hjärtat över att ni väljer att läsa mig. Oerhört tacksam. 
Img 5546
Efter ett par timmar var jag tvungen att kila tillbaka till hotellet och göra mig i ordning. Hörni, jag får jättemånga mail om dom där skorna jag har på mig. Det är ett par gamla UGGs (!) som jag inte tror att man kan få tag i längre. Supersköna.

Kl 18.00 började festen. För ovanlighetens skull så fick alla gäster goodiebag när de kom istället för det mer brukliga när-man-går. Jag anmälde mig gladeligen till den tjänsten då mingel är hyfsat jobbigt för min del. Har aldrig varit en röda-mattan-och-mingel-böna. Tro’t eller ej men jag är för blyg för det. 

Img 5558
Annika Bladh, Johannas förläggare, och Camilla, pr-ansvarig för Johannas bok. Båda två har gjort, och gör, ett jättejobb.
Img 5569
Johannas kärlek Janne och hennes döttrar Lisa-Marie och Marilyn.
Jag och Janne.
Img 5570
Det var otroligt många människor och en fantastisk stämning. 
Img 5575
Johanna har slitit så ända in i helskotta med den här boken och med att marknadsföra den. Hon är SÅ värd framgångarna med den. Jag kan varmt rekommendera er att läsa den. (HÄR hittar man den.)

Efter ett par timmar smet jag upp på rummet för att ta en Alvedon. Hade jordens huvudvärk och skulle vila lite. Två timmar senare vaknade jag med kladdigt smink och svettiga kläder. Det var bara att gå upp och tvätta sig och hoppa i säng igen.

Nu ska jag träffa en kompis i ett par timmar, sen är det back home to Stockholm igen.

Tack Johanna, det var ett otroligt roligt dygn!❤️

16
55

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00