Malin 50 år❤️

Jag har en handfull väldigt nära vänner varav två är mina absolut bästa vänner.

Malin är den ene. Eller Wilmer-Malin som hon heter här inne. Vi har känt varandra sedan våra äldsta barn gick på dagis. Ja, det hette så på den tiden.
Malin har Europas största hjärta och har (och är) varit ett extremt stöd för mig de senaste åren. Hon har ett sjätte sinne för allt och är en sån som kommer utan att man ens behöver fråga.
Malin är inte jättesugen på att fylla 50 år även om vi hade en stillsam middag för närmast sörjande igår. Jag skickar all min officiella kärlek så här.
Malin, I love you härifrån till evigheten. Nu blir vi gamla ihop!❤️

  1. Norpan skriver:

    Alltså den där bilden, där hon dricker vin…jag har kommenterat det i ett annat av dina inlägg också….men det är bara WOW, så vackert 😍👌.
    Grattis i efterskott till Wilmer-Malin💐

  2. Åh du får gratta Malin, var på Wilmers och fikade med min bror i våras. Malin och hennes personal är supertrevliga. Det var svårt att välja vad man skulle äta men det blev avocadomacka till mig och paj till brorsan.
    En underbar vaniljkanelbulle och hallongrotta till kaffet. Kommer att gå dit nästa gång jag åker till huvudstaden. Lite kul är att mitt barnbarn heter Wilmer men är inte döpt efter Malins café. Har lovat Wilmer att han skall få fika hos Wilmer-Malin när han åker med mig till sthlm. Han tycker det är kul att det finns ett café med samma namn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..