Mer bajssprejer

Reklam för min asbraiga bajssprejer

Oh Lord, SOM jag har packat i helgen. Det är SÅ himla roligt att höra att ni verkligen tycker att dom är bra!

Ser att jag har ett gäng nya läsare, varmt välkomna! Om ni undrar över det här så är det 2000-talets bästa uppfinning. Bajssprej som tar bort lukten. Man sprejar ned mot vattnet i n n a n man sätter sig och de eteriska oljorna ”kapslar” in lukten och gör att det inte luktar illa över huvud taget.

Vet att många av mina gamla läsare var jäkligt tveksamma i början men hoppsan som de ändrade sig, haha! Perfekt att ha på jobbet, i skolan, på landet …. ja, överallt! Jag har i varenda handväska och jag ger bort till alla jag känner och det blir exakt samma reaktion varenda gång: ”Meh, det funkar ju verkligen på riktigt!”

HÄR hittar du det!

Img e4573 5b82b2a85a4cc
Just det, Shit Happens håller på att ta slut hos leverantören och det kommer dröja ett tag innan den kommer in igen så passa på och beställ NU!

HÄR!

LOADING..