När vissa samarbeten är roligare än andra

I samarbete med Refunder 

Flera gånger under de senaste åren har jag gjort reklam för Refunder och du som inte har koll och som inte orkar med reklaminlägg; scrolla i n t e vidare!

Jag tillhör dom som handlar 99% på nätet och jag tillhör också dom som gillar att man får återbäring utan att anstränga mig. I normala fall får man ju rabattkuponger och är därmed bunden att handla på samma ställe.

Jag ÄLSKAR Refunder för hos dom får man riktiga pengar tillbaka … utan att det kostar en enda krona dessutom. Så här fungerar det; man går in HÄRoch blir medlem. Det tar mindre än 1,5 minut och jag LOVAR att det är värt det.

När jag gjorde mitt första samarbete med dom så var det ca 400 butiker anslutna så det är kul att se att man är uppe i 900 nu. Det visar ju bara att det faktiskt fungerar.

Varje vecka har många av de anslutna företagen särskilda kampanjer och man kan göra bra klipp. Jag har dessutom laddat ner en ”knapp” som sitter högst uppe till höger på min dator. 

Den trycker jag på för att snabbt se vilka kampanjer som gäller just nu och vilka som ligger på topplistan över de mest populära företagen. 

Det här systemet är för dig som handlar på nätet och när du ändå gör det så använd Refunder och få återbäring.

När jag går in på Ellos så kommer Refunder-loggan upp automatiskt och jag klickar i ”JA TACK!” och sen handlar jag som vanligt utan att tänka på Refunder.

Jag köpte en ny dator för några månader sen samtidigt som allt runt omkring mig var rörigt. Mitt i den röran tokglömde jag att installera Refunder-knappen så jag har missat shitloads med återbäring, vilket stör mig enormt.

Här ser ni, jag har fått drygt 3.000 kr utbetalat till mitt konto så det ÄR skitsmart att bli medlem. Just nu får du 50 kr på ditt konto efter ditt första köp. Tricket är att vara konsekvent varje gång du ska handla.

Viktigt att veta är att Refunder.se är en del av Bonnier … så det är inget oseriöst källarföretag!