När man har en man som ska överraska en

Innehåller reklamlänkar

Innan jag åkte iväg på semester i förra veckan så rensade jag rätt hårt bland mina kläder. Ger bort så mycket jag kan och det som ingen vill ha lämnar jag på Återbruket. Efteråt beklagade jag mig lite för maken och sa att jag denna gång kanske hade rensat lite väl mycket. Nåt (helt) annat hade också hänt, varför jag var lite ledsen innan jag drog.

Maken vet att jag är en Ellos-sucker. Han har dessutom hand om husets räkningar så han har koll på fakturor och kontoutdrag. Alltså vet han också vad jag har för storlekar.

På vägen hem från Österlen skulle jag på en jobbgrej och tanken var att jag skulle stanna över natten halvvägs hem. Ta in på ett hotell. Men, i sista minuten bestämde jag mig för att dra hem i stället. Dagen hade då börjat med en bilresa på drygt 3 timmar till jobbmötet. Efter det, i hällande regn, körde jag i 5 timmar. När jag kom hem var jag helt slut. Hatar att köra när det regnar, i synnerhet när man knappt ser något. Är svinrädd för vattenplaning.

Kommer innanför dörren och ser att det ligger ett Ellos-paket där. Jag blir förbryllad eftersom jag inte har beställt något. Det visade sig att maken ville göra mig glad och hade därför beställt några blusar. Vad han inte vet är att även om jag är en Ellos-knarkare av rang så köper jag ytterst sällan något därifrån som inte är deras eget märke, Ellos Collection. Detta eftersom det alltid är mycket billigare och ofta på rea.

Det här vet alltså inte maken utan han klickar hem lite grejer som han tycker är fina och som han tror att jag ska tycka om. (Dock lyckas han få med en Ellos Collection-topp.) Jag skulle vilja höra vad ni tycker om dom.

Kan inte bestämma mig för om jag har på mig en bordsduk eller inte.

Först höll jag på att kräkas men när jag provade den en gång till så tänkte jag ”kanske”, men jag vet inte. Det är en By Malina och finns HÄR.

Det här är en Odd Molly. Ostruken. Är inte jättevan vid deras kläder och undrar om det s k a vara så att ärmen inte går hela vägen ner? Att den är lite kort. Änybody who knows?

Jag brukar inte ha problem med ärmlängden så det kanske är jag som är ute och hojar. Denna är storlek 2. Måste dessvärre ha det för att få in bopparna. HÄR finns den. (Byxorna från Ting & Tang, skorna är UGGs … för hundra år sen, hittade dom när vi flyttade.) 

Denna blus är Ellos Collection. Behålla eller skicka tillbaka? HÄR finns den. 

Här är dock favoriten.

Jag är sjukt dålig på att ta selfies men den är supersnygg!

Håll med om att den är en keeper! HÄR finns den.

Har han gjort ett bra jobb, eller ska jag returnera?